menu
person

Five Easy Pieces 1970 inIRtrZIvwU
[ · Captură ecran ]2016-02-04, 0:06 AM

Urmăreşte online filmul Five Easy Pieces 1970 (Cinci piese ușoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Five Easy Pieces 1970 (Cinci piese ușoare), film online HD, subtitrat în Română

Bobby Dupea (Jack Nicholson) lucrează în domeniul petrolier împreună cu prietenul său Elton (Billy „Green” Bush) care are o soţie şi un băieţel. Majoritatea timpului pe care-l are Bobby îl petrece alături de iubita lui chelneriţă Rayette (Karen Black), care visează să devină o cântăreaţă de muzică country, sau în compania lui Elton, pe care îl îmbată şi îi face tot felul de poante. De asemenea, el agaţă femei cu care se culcă ocazional fără implicaţii sentimentale.

Bobby nu i-a spus lui Elton că este un fost pianist de muzică clasică ce provine dintr-o familie excentrică de muzicieni. Când Rayette rămâne însărcinată, Elton este arestat deoarece a jefuit o benzinărie în urmă cu un an, iar Bobby îşi dă demisia de la locul de muncă pentru a pleca în Los Angeles acolo unde sora lui, Partita (Lois Smith), la rândul ei o pianistă, urmează să aibă parte de o înregistrare. Partita îl informează că tatăl lor, cu care Bobby nu a mai ţinut legătura, a suferit două atacuri de cord.

Ea îl îndeamnă pe Bobby să se întoarcă la casa familiei din Washington pentru a-şi vizita tatăl. După ce Rayette a ameninţat că se va sinucide dacă Bobby o părăseşte, el îi cere ezitant să îl însoţească la tatăl său. Conducând spre nord, ei iau cu maşina două femei care se îndreaptă spre Alaska. Cei patru sunt daţi afara dintr-un restaurant atunci când Bobbyse ceartă cu o chelneriţă care refuză să îi satisfacă poftele sale speciale. Ajungând la destinaţie, el are parte de-o primite cam rece din partea tatălui său.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Five Easy Pieces film, Billy Green Bush, Cinci piese usoare, Cinci piese usoare online subtitrat, Cinci piese usoare film online, Five Easy Pieces
Vizualizări: 3120 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.0/2
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar