menu
person

The Ides of March (2011) Ziua tradatorilor pV-50ay79mk
[ · Captură ecran ]2015-01-08, 12:17 PM

Urmăreşte online filmul The Ides of March 2011 (Ziua Trădătorilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3


Analysis.uCoz.Com va ofera The Ides of March online gratis. Un secretar de presa pe numele sau Stephen Meyers, aflat in frenezia ultimelor zile ale campaniei de nominalizare pentru presedentie, nimereste intr-o serie de tradari si scandaluri care pun in pericol sansele politicianului Mike Morris de a iesi invingator.

Vizioneaza film gratis hd The Ides of March (2011) Ziua tradatorilor online Subtitrat!

The Ides of March 2011 (Ziua Trădătorilor), film online subtitrat în Română

Stephen Meyers este purtătorul de cuvânt al Guvernatorului Pennsylvaniei şi candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale, Mike Morris, ce concurează împotriva Senatorului de Arkansas, Ted Pullman, la alegerile preliminare. Candidaţii îşi desfăşoară campaniile în statul Ohio. Ambele campanii încearcă să atragă de partea lor Senatorul democrat din Carolina de Nord, Franklin Thompson, care controlează 356 de delegaţii – suficiente pentru a înclina balanţa în favoarea fiecăruia dintre candidaţi. După o dezbatere de la Universitatea din Miami, Meyers este abordat de managerul de campanie al lui Pullman, Tom Duffy, care-i cere să se întâlnească în secret.

Meyers îşi sună şeful, Paul Zara, dar acesta nu-i răspunde la telefon. Meyers îi lasă un mesaj pe telefon cum că a apărut ceva foarte important. El decide să se întâlnească cu Duffy, care îi propune un post în cadrul echipei de campanie a lui Pullman, însă Meyers refuză. Zara îl sună înapoi să-l întrebe ce s-a întâmplat, dar Meyers îi zice că nu e nimic despre care să-şi facă griji. Între timp, Meyers începe o relaţie sexuală cu Molly Steams, o tânără stagiară din cadrul campaniei lui Morris şi fiica lui Jack Stearns, preşedintele Comitetului Democratic Naţional.

Meyers recunoaşte faţă de Zara că s-a întâlnit cu Duffy şi că acesta i-a spus că Pullman îi va oferi lui Thompson poziţia de Secretar de Stat, dacă acesta va îndrepta acele voturi în favoarea sa. Zara şi Meyers discută pe această temă cu Morris , spunându-i că şi el trebuie să-i facă aceeaşi ofertă lui Thompson pentru a-şi asigura sprijinul şi voturile pe care le controlează acesta. Morris refuză să facă acest lucru din cauză că nu este deloc de acord cu politicile lui Thompson şi doreşte să aibă parte de o campanie curată, fără astfel de înţelegeri şi tertipuri.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Ides of March (2011) Ziua trada
Vizualizări: 1362 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/3
Total comentarii : 0
avatar