menu
person

The Village - Satul (2004) - Film Online Subtitrat Kq_B_ukrGKo
[ · Captură ecran ]2015-08-31, 0:43 AM

Urmăreşte online filmul The Village 2004 (Sinucideri misterioase), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 1

SERVER 2


Covington este un mic orasel in Pennsylvania si este casa a 60 de oameni. Acestia duc o viata linistita si placuta. Un singur lucru ii tulbura: in padurile din apropiere se ascund niste creaturi teribile si misterioase. Locuitorii oraselului au ajuns la o intelegere cu creaturile, iar acestea ii lasa sa-si vada de treaba atata timp cat oamenii nu trec dincolo de limitele satului. Cu toate acestea, intelegerea pare ca se sfarseste cand tanarul Lucius Hunt decide sa treaca dincolo de Covington si neintentionat atrage furia creaturilor asupra micului oras.

The Village 2004 (Sinucideri misterioase), film online DVDRip, subtitrat în Română

Covington pare să fie un mic sat izolat din Pennsylvania secolului 19 ai cărui rezidenţi locuiesc cu frica în suflet din cauza nenumăratelor creaturi care trăiesc în pădure. Ei au construit o barieră de felinare cu ulei şi turnuri de veghe care sunt folosite pentru a supraveghea zona de „cei care nu vorbesc”. Se pare că satul are un vechi armistiţiu cu monştrii; ei nu se duc în pădure, iar creaturile nu pătrund în satul lor – evident, însă, că mai sunt şi „scăpări”…

După înmormântarea unui băieţel în vârstă de şapte ani, Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) cere permisiunea vârstnicilor satului să pătrundă în pădure pentru a lua anumite plante să le folosească în scop medicinal. Sigur că nu primeşte permisiunea şi mai târziu, mama lui, Alice (Sigourney Weaver), îl admonestează pentru că a dorit să se ducă în pădurea pe care sătenii o descriu ca fiind „un loc malefic unde locuiesc creaturi malefice”.

Vârstnicii, la rândul lor, par să ascundă nişte secrete întunecate pe care le păstrează în cutii negre şi nu dezvăluie conţinutul lor nimănui. După ce Lucius se aventurează pentru scurtă vreme în pădure fără permisiune, creaturile lasă nişte mesaje de avertizare prin jurul oraşului. Între timp, Ivy Elizabeth Walker (Bryce Dallas Howard), fiica oarbă a vârstnicului şef Edward Walker (William Hurt), îi spune lui Lucius că are sentimente faţă de el – lucru reciproc, de altfel. Ei aranjează să se căsătorească, însă lucrurile iau o turnură groaznică în momentul în care Noah Percy (Adrien Brody), un tânăr băiat cu un aparent retard, comite un gest care şochează întreaga comunitate.

Categorie: Drama | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Village - Satul (2004) - Film O
Vizualizări: 4916 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
avatar