Unknown (2011) - online subtitrat

Unknown (2011)
Dr. Martin Harris soseste cu avionul la Berlin, insotit de catre nevasta lui Elizabeth, cu scopul de a participa la o conferinta pe teme de biotehnologie. Constatand ca a uitat ceva la aeroport, nord-americanul se urca intr-un taxi condus de catre o tanara pe nume Gina si este victima unui accident in urma caruia intra in coma timp de patru zile. Atunci cand isi revine din starea de inconstienta intr-un salon de spital, Martin Harris remarca cu stupoare ca propria sotie nu il mai recunoaste si traieste acum impreuna cu un alt barbat care i-a furat identitatea. Hartuit de asasini misteriosi, ignorat de autoritatile locale care refuza sa accepte povestea incredibila pe care le-o relateaza si punandu-si el insusi la indoiala sanatatea mintala din cauza medicilor care pretind ca amnezia si confuzia sunt normale in cazurile de soc posttraumatic, Martin Harris trebuie sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca nu delireaza si ca intr-adevar a fost tinta unei conspiratii elaborate ce a avut drept consecinta un furt de identitate. Ramas fara acte, extenuat si hartuit, Dr. Harris se bucura de sprijinul si increderea unei singure persoane: taximetrista care i-a salvat viata in momentul in care masina a plonjat intr-un rau. Calitate Film : DVDRip
Alege Una Din Variante : SERVER VIDEOWEED    SERVER NOVAMOV    SERVER MOVSHARE    SERVER STIKONLINE    SERVER VIDXDEN    SERVER VIDEOBB    SERVER VIDBUX    SERVER MOVREEL    SERVER WOOTLY   


Unknown (2011) film online subtitrat in limba romana

Dr. Martin Harris soseste cu avionul la Berlin, insotit de catre nevasta lui Elizabeth, cu scopul de a participa la o conferinta pe teme de biotehnologie. Constatand ca a uitat ceva la aeroport, nord-americanul se urca intr-un taxi condus de catre o tanara pe nume Gina si este victima unui accident in urma caruia intra in coma timp de patru zile. Atunci cand isi revine din starea de inconstienta intr-un salon de spital, Martin Harris remarca cu stupoare ca propria sotie nu il mai recunoaste si traieste acum impreuna cu un alt barbat care i-a furat identitatea.
| Drama Unknown (2011) online subtitrat | Unknown (2011) online subtitrat | Drama Unknown (2011) | Unknown (2011) online subtitrat in romana | film Unknown (2011) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Unknown (2011)

Acum Unknown (2011) Online subtitrat Romana

Vezi Unknown (2011) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Unknown (2011) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Unknown (2011) youtube, vizionati Unknown (2011) online Romana - vezi in direct Unknown (2011) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Unknown (2011) youtube. Ti-a placut Unknown (2011) ? atunci lasa un comentariu la Unknown (2011) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Unknown (2011) online HD in premiera, Unknown (2011) online titrat Romana, Unknown (2011) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Unknown (2011) online tradus in romana tradus, Unknown (2011) free, download Unknown (2011) mega download gratis, descarca torrent Unknown (2011) torrent subtitrare pentru Unknown (2011)

Download Unknown (2011) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Unknown (2011) download
Adauga un comentariu: 0
avatar