Air Buddies (2006) - online subtitrat

Air Buddies (2006)
  • Categorie: Familie
  • Vizualizari: 7405
Acesta este primul film din seria cu cei cinci catei adorabili: Rosebud, Bud-dha, Budderball, Mudbud si B-Dawg. Cei cinci catelusi traiesc alaturi de Noah si de tatal lor. Din pacate cei cinci catelusi sunt mult prea jucausi si distructivi asa ca familia lui Noah se hotaraste ca e cazul ca cei cinci catelusi sasi gaseasca noi stapani. Asa ca familia se pune pe cautat si analizat posibile familii care sa aiba copii care sa faca fata personalitatii celor cinci mici catelusi. Din pacate cei cinci catelusi afla de acest lucru, si de teama de a fi despartiti, decid sa fuga de acasa pentru a ramane impreuna. Doar ca doi hoti ii captureaza si ii folosesc pentru al captura pe tatal lor, faimosul Air Buddy precum si pe partenera acestuia Holly. Cand parintii lor sunt capturati din vina lor, Rosebud, Bud-dha, Budderball, Mudbud si B-Dawg se hotarasc ca e de datoria lor sa-si salveze parintii asa ca pleaca pe urma hotilor. Sunt ajutati in aceasta misiune de cautare si salvare de o capra de la o ferma precum si de un lup. Daca vor reusi sa-si salveze parintii si de a ramane impreuna va las pe voi sa aflati.

Vizioneaza film online subtitrat

Air Buddies (2006) film online subtitrat in limba romana

Acesta este primul film din seria cu cei cinci catei adorabili: Rosebud, Bud-dha, Budderball, Mudbud si B-Dawg. Cei cinci catelusi traiesc alaturi de Noah si de tatal lor. Din pacate cei cinci catelusi sunt mult prea jucausi si distructivi asa ca familia lui Noah se hotaraste ca e cazul ca cei cinci catelusi sasi gaseasca noi stapani. Asa ca familia se pune pe cautat si analizat posibile familii care sa aiba copii care sa faca fata personalitatii celor cinci mici catelusi. Din pacate cei cinci catelusi afla de acest lucru, si de teama de a fi despartiti, decid sa fuga de acasa pentru a ramane impreuna. Doar ca doi hoti ii captureaza si ii folosesc pentru al captura pe tatal lor, faimosul Air Buddy precum si pe partenera acestuia Holly. ...
| Familie Air Buddies (2006) online subtitrat | Air Buddies (2006) online subtitrat | Familie Air Buddies (2006) | Air Buddies (2006) online subtitrat in romana | film Air Buddies (2006) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Air Buddies (2006)

Acum Air Buddies (2006) Online subtitrat Romana

Vezi Air Buddies (2006) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Air Buddies (2006) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Air Buddies (2006) youtube, vizionati Air Buddies (2006) online Romana - vezi in direct Air Buddies (2006) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Air Buddies (2006) youtube. Ti-a placut Air Buddies (2006) ? atunci lasa un comentariu la Air Buddies (2006) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Air Buddies (2006) online HD in premiera, Air Buddies (2006) online titrat Romana, Air Buddies (2006) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Air Buddies (2006) online tradus in romana tradus, Air Buddies (2006) free, download Air Buddies (2006) mega download gratis, descarca torrent Air Buddies (2006) torrent subtitrare pentru Air Buddies (2006)

Download Air Buddies (2006) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Air Buddies (2006) download
Adauga un comentariu: 0
avatar