Don’t Be Afraid of the Dark (2010) - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film Don’t Be Afraid of the Dark (2010) online subtitrat


Remake al filmului de televiziune omonim din anul 1973, horror-ul "Don’t Be Afraid of the Dark” o are in centrul actiunii pe singuratica si introvertita Sally, care este fortata sa locuiasca impreuna cu tatal ei Alex Hirst si cu noua iubita a acestuia pe nume Kim intr-o casa in stil gotic din secolul al XIX-lea din Rhode Island, pe care tatal ei o renoveaza cu scopul de a o vinde la un pret bun. In timp ce exploreaza vasta proprietate, fetita descopera un subsol in care nu a mai intrat nimeni de mai mult de 100 de ani, de cand fostul proprietar al conacului si fiul acestuia au disparut fara urma, eliberand fara voia ei niste creaturi diabolice care se ascundeau intr-un semineu vechi. Ingrozita de micii monstri care vor sa o transforme in una de-a lor, Sally incearca sa-i convinga pe Alex si Kim sa paraseasca casa bantuita inainte de a fi prea tarziu, insa arhitectul crede ca acele fiinte malefice sunt rodul imaginatiei bogate a fetitei. Dupa ce face cercetari cu privire la fostul proprietar Blackwood si observa niste desene bizare pe peretii casei, Kim este sigura ca Sally spune adevarul si intentioneaza sa o mute pe fetita la un hotel pentru a nu fi rapita de creaturile ce populeaza susolul.
online Don’t Be Afraid of the Dark , Don’t Be Afraid of the Dark (2010), filme online gratis Don’t Be Af, Don’t Be Afraid of the Dark (2010)

Server:1

Ti-a placut filmul Don’t Be Afraid of the Dark (2010)?

Care este parerea ta despre acest film: Don’t Be Afraid of the Dark (2010) online
Daca nu poti viziona filmul Don’t Be Afraid of the Dark (2010),lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top