Intruders (2011) - online subtitrat

Intruders (2011)
  • Categorie: Groaza
  • Vizualizari: 1849
În Spania, un băiat pe nume Juan este crescut de mama singură Luisa şi se teme de monstrul fără chip Hollowface, care apare în coşmarurile lui nocturne şi intenţionează să fure faţa unui copil pentru a putea fi iubit. Luisa încearcă să-şi convingă fiul că demonul nu există în realitate, ci este rolul imaginaţiei lui bogate, însă apelează la ajutorul preotului Antonio şi al bisericii pentru a-şi proteja copilul, care este îngrozit de spiritul a cărui prezenţă o simte în mod constant şi pe care l-a văzut pătrunzând în casă într-o noapte ploioasă, atunci când el a ieşit în curte pentru a-şi căuta pisica. În Anglia, 30 de ani mai târziu faţă de evenimentele din Spania, o fată pe nume Mia găseşte în scorbura unui copac situat lângă casa de la ţară a bunicilor o cutie din lemn în care se află o bucată uzată de hârtie pe care mâna unui copil a scris povestea lui Hollowface. După ce citeşte istorioara şi decide să o folosească pentru un proiect şcolar, Mia începe să fie hărţuită de monstru şi nu este crezută nici de mama ei Susanna, nici de psihoterapeutul Dr. Rachel, care nu îşi explică spaima ei cumplită şi refuzul ei ulterior de a vorbi. Inginerul constructor John Farrow, tatăl Miei, este singurul care are încredere în fată şi ar face orice ca să o apere de demonul din umbră, deşi soţia lui şi autorităţile sfârşesc prin a-l considera pe el adevăratul pericol ce o pândeşte pe Mia. Intruders (2011) subtitrare, Intruders (2011) online gratis, Intruders (2011), Intruders (2011) online movie, Intruders (2011) online subtitrat
Server:1

Intruders (2011) film online subtitrat in limba romana

În Spania, un băiat pe nume Juan este crescut de mama singură Luisa şi se teme de monstrul fără chip Hollowface, care apare în coşmarurile lui nocturne şi intenţionează să fure faţa unui copil pentru a putea fi iubit. Luisa încearcă să-şi convingă fiul că demonul nu există în realitate, ci este rolul imaginaţiei lui bogate, însă apelează la ajutorul preotului Antonio şi al bisericii pentru a-şi proteja copilul, care este îngrozit de spiritul a cărui prezenţă o simte în mod constant şi pe care l-a văzut pătrunzând în casă într-o noapte ploioasă, atunci când el a ieşit în curte pentru a-şi căuta pisica. În Anglia, 30 de ani mai târziu faţă de evenimentele din Spania, o fată pe nume Mia găseşte în scorbura unui copac situat lângă casa de la ţară a bunicilor o cutie din lemn în care se află o bucată uzată de hârtie pe care mâna unui copil a scris povestea lui Hollowface. După ce citeşte istorioara şi decide să o folosească pentru un proiect şcolar, Mia începe să fie hărţuită de monstru şi nu este crezută nici de mama ei Susanna, nici de psihoterapeutul Dr. Rachel, care nu îşi explică spaima ei cumplită şi refuzul ei ulterior de a vorbi. Inginerul constructor John Farrow, tatăl Miei, este singurul care are încredere în fată şi ar face orice ca să o apere de demonul din umbră, deşi soţia lui şi autorităţile sfârşesc prin a-l considera pe el adevăratul pericol ce o pândeşte pe Mia.
Intruders (2011) subtitrare, Intruders (2011) online gratis, Intruders (2011), Intruders (2011) online movie, Intruders (2011) online subtitrat
| Groaza Intruders (2011) online subtitrat | Intruders (2011) online subtitrat | Groaza Intruders (2011) | Intruders (2011) online subtitrat in romana | film Intruders (2011) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Intruders (2011)

Acum Intruders (2011) Online subtitrat Romana

Vezi Intruders (2011) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Intruders (2011) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Intruders (2011) youtube, vizionati Intruders (2011) online Romana - vezi in direct Intruders (2011) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Intruders (2011) youtube. Ti-a placut Intruders (2011) ? atunci lasa un comentariu la Intruders (2011) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Intruders (2011) online HD in premiera, Intruders (2011) online titrat Romana, Intruders (2011) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Intruders (2011) online tradus in romana tradus, Intruders (2011) free, download Intruders (2011) mega download gratis, descarca torrent Intruders (2011) torrent subtitrare pentru Intruders (2011)

Download Intruders (2011) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Intruders (2011) download
Adauga un comentariu: 0
avatar