menu
person

Primeval - Monstrul preistoric pNTOJ9PFwPc
[ · Captură ecran ]2016-01-06, 5:21 PM

Urmăreşte online filmul Primeval 2007 (Monstrul Preistoric), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Primeval 2007 (Monstrul preistoric), film online HD, subtitrat în Română


Un antropolog criminalist cercetează un mormânt uriaş al unor oameni care au fost ucişi de ceea ce ea consideră că seamănă cu rănile provocate de cartuşe. Femeia împreună cu un soldat al Naţiunilor Unite pleacă de la acel mormânt pentru a inspecta un altul. În timp ce făcea săpături acolo, ea este atacată de o creatură nevăzută şi atrasă în apă. La o redacţie de ştiri din New York, Tim (Dominic Purcell) discută la telefon în timp ce se uită la TV pentru a vedea dacă numele său este menţionat cu privire la un caz la care a lucrat în care a descoperit cum se falsificau dovezi.


Şeful lui, Roger (Patrick Lyster), i-o prezintă pe Aviva (Brooke Langton), o femeie care lucrează la o altă televiziune şi care are informaţii referitoare la moartea antropologului de mai devreme. Aviva este o reporteriţă care se ocupă cu poveştile despre animale şi este mai interesată de povestea lui Gustave, un crocodil enorm cunoscut că a ucis sute de oameni în Africa, decât de ceea ce s-a întâmplat cu antropologul. Tim este practic forţat să meargă cu ea în Africa pentru a captura crocodilul în viaţă, dar îl ia şi pe Steven (Orlando Jones), cameramanul şi prietenul său, cu el.


La aeroportul din Burundi, ei sunt întâmpinaţi de Harry (Dumisani Mbebe) care-i avertizează despre pericolele care pândesc acolo, inclusiv despre faptul că există un dictator militar periculos care şi-a luat supranumele de „Micul Gustave”, dar chiar şi aşa ei pleacă spre Africa împreună cu expertul în fauna sălbatică Matt Collins (Gideon Emery). Ajunşi acolo, ei sunt primiţi cu prietenie de localnici şi îşi întâlnesc ghidul, Jacob (Jürgen Prochnow), iar apoi pornesc în căutarea lui Gustave pentru a-l captura şi a-l duce într-o mlaştină unde să nu mai aibă ocazia de-a ataca şi ucide alţi oameni.

Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Primeval - Monstrul preistoric (200
Vizualizări: 7074 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.5/11
Total comentarii : 0
avatar