menu
person

The Final Destination 4 (2009) FYrkyL0XYvo
[ · Captură ecran ]2015-03-09, 10:11 AM

Urmăreşte online filmul The Final Destination 4 (Destinaţie Finală 4), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Actiunea filmului incepe la curse, intr-o zi care se anunta a fi foarte distractiva. Totul se schimba cand Nick O’Bannon are o premonitie infioratoare despre o serie de intamplari bizare ce vor cauza mai multe accidente printre masinile de curse. Acestea vor avea consecinte oribile, iar toti prietenii lui vor muri in moduri brutale, totul incheindu-se cu standul de deasupra prabusindu-se asupra lui Nick. Dupa ce isi revine din acest cosmar, el se panicheaza si ii convinge pe iubita lui Lori si pe prietenii lor Janet si Hunt sa plece de acolo, reusind sa scape cu cateva secunde inainte ca infricosatoarea viziune a lui Nick sa devina realitate. Initial, ei cred ca li s-a oferit o noua sansa de a trai, dar dupa ce alte premonitii se adeveresc si ceilalti supravietuitori ai teribilului accident incep sa moara pe rand si in moduri din ce in ce mai brutale, Nick trebuie sa gaseasca un mod de a pacali moartea pentru ultima oara, inainte ca si el sa isi gaseasca "destinatia finala

The Final Destination 4 (Destinaţie Finală 4), film online DVDRip, subtitrat în Română

Studentul Nick O’Bannon urmăreşte o cursă la circuitul de viteză McKinley pentru a se relaxa după studiul intens şi în timp ce urmărea cursa, Nick are brusc o premoniţie în care un număr de oameni mor după ce se produce un accident ce provoacă prăbuşirea tribunelor. Nick se panichează, convingându-şi iubita, Lori Milligan, prietenii lor Janet Cunningham şi Hunt Wynorski, ofiţerul de securitate George Lanter şi alte câteva persoane, printre care Andy Kewzer, Samantha Lane, Carter Daniels sau Nadia Monroy, să părăsească acel loc la câteva secunde înainte ca premoniţia lui să devină realitate. Acţiunea filmului se opreşte apoi un pic şi ne arată (cu raze X) modul în care au murit personajele din primele trei părţi ale seriei, în ordine aleatorie.

La câteva zile după dezastru, Carter merge la George acasă pentr a se răzbuna pe el pentru că îl consideră vinovat de moartea soţiei lui, însă o serie de evenimente nefavorabile lui întoarce întregul plan împotriva sa şi moare ars de viu. George, care ieşise afară să vadă ce este cu agitaţia aia, este martorul întregului eveniment tragic. A doua zi, Samantha moare şi ea în nişte condiţii cel puţin ciudate, iar după ce află de aceste lucruri, Nick şi Lori încep să se documenteze în legătură cu premoniţia lui şi descoperă persoanele care au trăit aceleaşi lucruri în precedentele părţi, realizând că moartea se află „pe urmele lor”.

Hunt şi Janet nu cred aceste lucruri, însă George este mai receptiv şi îi ajută să-l salveze pe Andy, dar eşuează deoarece ajung prea târziu la el. Nick are noi premoniţii referitoare la apă şi o monedă ce îl face să creadă că Hunt şi Janet se află în pericol. Nick încearcă să-l sune pentru a-l avertiza să stea departe de apă, dar un copil îi stropeşte cu apă telefonul lui Hunt, aflat la o piscină, şi îl obligă să-l închidă.

Categorie: Groaza | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: The Final Destination 4 (2009)
Vizualizări: 2283 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar