menu
person

The Hills Have Eyes - Dealuri Insangerate (2006)
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 10:58 PM
Un remake la filmul omonim al lui Wes Craven din 1977, "The Hills Have Eyes" spune povestea unei familii in drum spre California, a carei excursie ia o turnura teribila cand masina li se strica in mijlocul desertului intr-o zona de experimente atomice a Guvernului.
La distanta de orice asezare umana, familia Carter isi da seama curand ca desertul nelocuit este de fapt o zona de vanatoare a unei familii de mutanti insetati de sange, si ei devin prada lor.
Bizara familie de canibali este decisa sa-i terorizeze pe membrii familiei Carter si, curand, apar si primele victime. Din familia Carter nu vor supravietui decat un fiu si o fiica, ce lupta sa salveze pe unul din copii, rapit de canibali, si sa-si razbune familia distrusa de salbaticii anormali.Un remake la filmul omonim al lui Wes Craven din 1977, "The Hills Have Eyes" spune povestea unei familii in drum spre California, a carei excursie ia o turnura teribila cand masina li se strica in mijlocul desertului intr-o zona de experimente atomice a Guvernului.
La distanta de orice asezare umana, familia Carter isi da seama curand ca desertul nelocuit este de fapt o zona de vanatoare a unei familii de mutanti insetati de sange, si ei devin prada lor.
Bizara familie de canibali este decisa sa-i terorizeze pe membrii familiei Carter si, curand, apar si primele victime. Din familia Carter nu vor supravietui decat un fiu si o fiica, ce lupta sa salveze pe unul din copii, rapit de canibali, si sa-si razbune familia distrusa de salbaticii anormali.

Vizioneaza online filmul The Hills Have Eyes - Dealuri Insangerate (2006) subtitrat in limba romana

Film Online Server 1

Urmărește online filmul The Hills Have Eyes 2006 (Dealuri însângerate), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


The Hills Have Eyes 2006 (Dealuri însângerate), film online DVDRip, subtitrat în Română

Un grup de oameni de ştiinţă este ucis de un mutant pe nume Pluto (Michael Bailey Smith). Mai târziu, Bob Carter (Ted Levine), alături de soţia lui, Ethel Carter (Kathleen Quinlan), călătoresc din Cleveland, Ohio, în San Diego, California, pentru a sărbători nunta de argint. Împreună cu ei se află copiii lor adolescenţi, Bobby (Dan Byrd) şi Brenda (Emilie de Ravin), şi fata lor cea mare, Lynn (Vinessa Shaw), alături de soţul acesteia, Doug (Aaron Stanford) şi micuţa lor fiică.

În deşertul din New Mexico, ei întâlnesc un proprietar de benzinărie pe nume Jeb (Tom Bower) care le spune despre o scurtătură către locul unde vor ei să ajungă. Luând-o pe acea presupusă scurtătură, ei fac o pană de cauciuc, astfel că Bob şi Doug pleacă pentru ajutor în vreme ce restul familiei rămâne la maşină. Bobby urmăreşte unul dintre câinii familiei către dealuri şi îl găseşte mutilat; înspăimântat, el fuge şi cade, pierzându-şi conştiinţa de la lovitura suferită.

O tânără mutantă pe nume Ruby (Laura Ortiz) îl găseşte pe băiat şi îl apără de fratele ei, Goggle (Ezra Buzzington). Bob se întoarce la benzinăria respectivă pentru a cere ajutor, dar găseşte articole din ziare care relatează dispariţii misterioase care s-au petrecut în zonă. În momentul acela realizează că Jeb i-a îndrumat spre pericol cu bună ştiinţă. Ulterior, Bob este atacat de liderul mutanţilor, Papa Jupiter (Billy Drago) şi atras într-o peşteră minieră de către Jupiter, fiul cel mare al acestuia, Lizard (Robert Joy) şi de Pluto. Bobby se întoarce la ceilalţi membri ai familiei, dar nu menţionează ce s-a petrecut cu câinele lor, nedorind să-i înspăimânte.

Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Hills Have Eyes - Dealuri Insan
Vizualizări: 11990 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
avatar