menu
person

The Ring Two - Avertizarea Doi NbHRP43ocWQ
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 2:37 PM

Vezi The Ring Two (2005) online subtitrat

Sase luni dupa intalnirea cu Samara si cu caseta ucigasa, Rachel Keller (Naomi Watts) si fiul ei Aiden (David Dorfman) pleaca din orasul Seattle pentru a locui intr-un orasel mic dintr-o zona rurala unde ei cred ca vor fi in siguranta.

La scurt timp dupa ce ajung, totusi, Rachel aude despre un student pe nume Jake ca a murit in circumstante asemanatoare ca victimele din trecut a Samarei. Apoi, acasa, Aiden, incepe sa intre intr-o stare de hipotermie, si este plin de vanatai pe corp. Acum, se pare ca viata lui Aiden este in pericol, fiind urmarit si insotit de Samara de fiecare data. Inca odata, Rachel trebuie sa investigheze treculul fetitei daca vrea sa isi salveze fiul de la o moarte sigura.

Sinopsis The Ring Two (2005)

Avertizarea Doi - Naomi Watts, actriţa nominalizată la Oscar pentru interpretarea din 21 Grams îşi reia rolul reporteriţei de investigaţii pe nume Rachel Keller în filmul Avertizarea 2, un episod nou al horror-ului lansat în 2002 - The Ring/Avertizarea. După şase luni de la evenimentele înfricoşătoare care i-au terorizat pe Rachel şi fiul său, Aidan, cei doi îşi părăsesc casa din Seattle pentru a scăpa de amintirile care-i bântuie - adică de Samara şi de caseta blestemată care a lăsat numai moarte în urmă. Cei doi se mută în Astoria, un mic orăşel din Oregon, unde speră să înceapă o viaţă nouă, lipsită de surprize neplăcute. Cu toate acestea, la prima investigaţie la care participă, Rachel observă o casetă neetichetată şi alte semne care i se par familiare. Ea realizează că răzbunătoarea Samara este din nou aproape şi pare şi mai hotărâtă să continue ciclul de teroare şi crime început în urmă cu mai multe luni, şi care a fost prezentat în primul film.

Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Film 2005 The Ring Two Online, filme online subtitrate, Avertizarea Doi, The Ring Two, The Ring Two - Avertizarea Doi, Filme Online Horror The Ring Two
Vizualizări: 5822 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.8/10
Total comentarii : 0
avatar