menu
person

Them – Ei Atacă 2006 aAWEvZh8flg
[ · Captură ecran ]2016-01-10, 6:42 PM

Urmăreşte online filmul Them – Ei Atacă 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Them – Ei Atacă 2006, film online HD, subtitrat în Română

O mamă şi fiica ei merg împreună cu maşina pe timpul nopţii pe un drum pustiu şi au parte de un accident. Ea iese din maşină pentru a verifica dacă este motorul în regulă şi după un timp de tăcere fiica o strigă şi iese la rândul ei din maşină, fiind stupefiată să descopere că mama ei este de negăsit. În ziua următoare, pe când se întorcea acasă de la serviciu, Clementine (Olivia Bonamy) trece pe lângă maşina respectivă fără să ştie despre ce s-a petrecut noaptea trecută.

Împreună cu iubitul ei, Lucas, ea se bagă în pat la culcare, însă este trezită de nişte muzică ce provine din afară. Alături de iubitul ei, Clementine se duce să investigheze şi descoperă că maşina lor a fost mutată din locul în care o lăsaseră. Pe când Lucas se apropie de maşină, farurile se aprind şi aceasta pleacă fiind condusă de persoane necunoscute. Întorcându-se în dormitor, ei descoperă că şi în casă s-au petrecut nişte lucruri stranii.

După ce Lucas are parte de un incident nefericit, Clementine fuge în pod pentru a găsi o cale de scăpare. Pe când căuta prin pod, un intrus o prinde de la spate, însă ea reuşeşte să riposteze şi îl aruncă de la balcon. Ea se uită în jos peste balustradă şi vede o altă figură aflându-se lângă trupul respectivului şi se urcă după ea. Cei doi reuşesc să scape din casă şi se aventurează în pădurea din apropiere, realizând curând faptul că sunt urmăriţi şi încearcă să se ascundă undeva pentru a-i evita pe urmăritori.

Categorie: Groaza | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Ei ataca online subtitrat, Them 2006 film online, Ei ataca, Olivia Bonamy, Ei ataca film online, Them 2006 online subtitrat, Michael Cohen, Them 2006
Vizualizări: 4004 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar