menu
person

Hideaways (2011)
[ · Captură ecran ]2013-01-06, 6:25 PM
In lumea aceasta a relativelor relatii umane, filmul vine sa ne convinga ca, acolo unde este iubire,nu se poate intampla altceva decat bine. Si, parca pentru poezia care il inconjoara, vrem sa credem acest lucru. Mae are cancer si stie ca va muri. Gaseste insa, fugind in padure draostea vietii ei. James crede ca mosteneste o abilitate-blestem, ca tot ce e in jurul lui trebuie sa moara. Dupa ce o intalneste pe Mae, tocmai acest blestem se va dovedi benefic pentru cei bolnavi din jurul sau. Pentru ca, nu-i asa, trebuie sa ne convingem ca dragostea invinge tot. E atotputernica si e capabila sa redea viitorul chiar si acolo unde oamenii incep sa se gandeasca si sa priveasca doar in trecut.
Coloana sonora e fenomenala. Cred ca e jumatate din valoarea filmului. Imbinata cu o serie de imagini bine gasite, reuseste sa ne transpuna intr-o lume a poeziei. Iar daca reusim sa iesim din rutina de zi cu zi, din lumea dezamagirilor care ne cuprinde uneori in mrejele ei, putem, macar pentru cateva zeci de minute sa incercam sa visam la o viata mai frumoasa. O viata care are viitor , careia i se poate reda viitorul chiatr si atunci cand finalul ei pare inevitabil.In lumea aceasta a relativelor relatii umane, filmul vine sa ne convinga ca, acolo unde este iubire,nu se poate intampla altceva decat bine. Si, parca pentru poezia care il inconjoara, vrem sa credem acest lucru. Mae are cancer si stie ca va muri. Gaseste insa, fugind in padure draostea vietii ei. James crede ca mosteneste o abilitate-blestem, ca tot ce e in jurul lui trebuie sa moara. Dupa ce o intalneste pe Mae, tocmai acest blestem se va dovedi benefic pentru cei bolnavi din jurul sau. Pentru ca, nu-i asa, trebuie sa ne convingem ca dragostea invinge tot. E atotputernica si e capabila sa redea viitorul chiar si acolo unde oamenii incep sa se gandeasca si sa priveasca doar in trecut.
Coloana sonora e fenomenala. Cred ca e jumatate din valoarea filmului. Imbinata cu o serie de imagini bine gasite, reuseste sa ne transpuna intr-o lume a poeziei. Iar daca reusim sa iesim din rutina de zi cu zi, din lumea dezamagirilor care ne cuprinde uneori in mrejele ei, putem, macar pentru cateva zeci de minute sa incercam sa visam la o viata mai frumoasa. O viata care are viitor , careia i se poate reda viitorul chiatr si atunci cand finalul ei pare inevitabil.

Server:1
Categorie: Mister | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Hideaways (2011) online gratis, Hideaways (2011) on, Hideaways (2011) online movie, Hideaways (2011) online, Hideaways (2011) online cu subtitra
Vizualizări: 1765 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/6
Total comentarii : 0
avatar