Filme Razboi online gratis subtitrate
            
Filme Online» subtitrate - filme Razboi hd
Imagine film online 300 (2006)
300 (2006)
"300" este o evocare feroce a Bătăliei antice de la Termopile în care Regele Leonidas (Gerard Butler) şi 300 de spartani au luptat până la moarte împotriva lui Xerxes şi a armatei sale masive de persani. Înfruntând şanse de nebiruit, vitejia şi sacrificiul lor inspiră toti grecii să se unească împotriva duşmanului lor persan, lucru extrem de important pentru păstrarea democraţiei.
Imagine film online Defiance (2008)
Defiance (2008)
Protagoniştii filmului sunt trei fraţi evrei care trăiesc în Polonia ocupată de nazişti şi decid să fugă prin pădurile Bielorusiei, alăturându-se rezistenţei ruse care luptă împotriva germanilor. Pe parcursul războiului, cei trei ridică un sat în mijlocul pădurii, salvând vieţile a peste 1,200 de evrei. Scenariul este bazat pe cartea scriitorului Necharma Tec - "Defiance: The Bielski Partisans", care este inspirată din fapte reale.
Imagine film online The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - Regele Scorpion 2 : Razboinicul (2008)
The Scorpion King 2: Rise of a Warrior - R...
Filmul prezinta cum a inceput legenda Regelui Scorpion. Actiunea filmului incepe cu perioada in care Mathyaus, cel mai temut luptator din desertul lumii antice, avea doar 13 ani. Acesta ajunge sa fie martor la rapirea si uciderea propriului sau tata de catre nemilosul Sargon. Insetat de razbunare, tanarul Mathyaus incepe sa se antreneze la Ordinul Scorpionului Negru, pentru a-si imbunatati capacitatile de luptator ca mai apoi sa coboare in infern, pentru a recupera sabia care il va ajuta sa il invinga pe Sargon. Ajungand cel mai puternic luptator, Mathyaus este pregatit sa-si duca la bun sfarsit razbunarea. Cand ajunge sa-i faca fata in sfarsit rivalului sau, soarta intregii omeniri atarna in balanta.
Imagine film online Voces inocentes - Voci inocente în casa de carton (2004)
Voces inocentes - Voci inocente în casa de...
În anii 80, în El Salvador, izbucneşte, între regimul autoritar şi grupările comuniste de gherilă, un război civil atroce, care nu se va sfârşi decât în 1992. Ca de obicei, victimele colaterale sunt cei care nu aparţin niciuneia dintre tabere. Printre aceştia, Chava, un băieţel de aproape 12 ani, care locuieşte împreună cu mama, sora şi fratele mai mare într-o casă improvizată...
Imagine film online Max Manus (2008)
Max Manus (2008)
O copleşitoare poveste despre unul dintre cei mai străluciţi sabotori din perioada celui de-Al II-lea Război Mondial şi despre lupta lui cu propriii demoni. Pelicula este plasata intre 9 aprilie 1940 - 8 mai 1945, adica perioada in care Norvegia s-a aflat sub ocupatia Germaniei Naziste. Personajul central al peliculei este Max Manus (1914-1996), norvegianul care a pornit o adevarata cruciada impotriva nazistilor. Dupa ce luptase impotriva comunistilor din Finlanda, Manus (Aksel Hennie) se intoarce in Norvegia care este ocupata de Germania nazista si, dupa ce se alatura celor din "Rognes Organization"(miscarea de rezistenta), este prins. Cu toate acestea, el izbuteste sa evadeze, mergand in Anglia, unde ajunge agent special, reusind mai multe misiuni de sabotaj indreptate impotriva nazistilor din Norvegia.
Imagine film online Restrepo (2010)
Restrepo (2010)
Un an de zile petrecut alături de un pluton al armatei americane în cea mai periculoasă vale din Afganistan.
Imagine film online Arn - Tempelriddaren - Arn: Cavalerul templier(2007)
Arn - Tempelriddaren - Arn: Cavalerul temp...
Arn Magnusson s-a născut în anul 1150 la ferma Arnas în Gothia de Vest, în partea de vest a Suediei. În urma unui accident din copilărie, părinţii lui sunt nevoiţi să-l trimită la o mănăstire în slujba lui Dumnezeu. Însă, lăsând la o parte predicile, Arn este instruit de un călugăr fost cavaler templier pentru a deveni un războinic şi un adevărat cavaler. Un moment foarte important în decursul vieţii lui este dat de întâlnirea cu Cecilia, marea lui iubire. Dar relaţia pe care o are cu tânăra Cecilia nu este pe placul nobilei sale familii. Astfel devine o iubire interzisă care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Soarta nedreaptă însoţită de legile nefireşti ale politicii vor face ca cei doi îndrăgostiţi să se despartă. Cecilia este încarcerată într-o mănăstire şi Arn este trimis să lupte în Războiul Sfânt alături de Armata Cruciaţilor, astfel devine un cavaler templier. Amândoi sunt nevoiţi să lupte pentru a supravieţui, să înveţe cum să se confrunte cu răul şi să depăşească dificultăţile fizice şi morale. Separarea lor dureroasă le provoacă îndoieli în ceea ce priveşte credinţa în Dumnezeu şi bunătatea lui dar nu şi în încrederea lor reciprocă şi în speranţa că se vor întâlni din nou într-o bună zi.
Imagine film online Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen - Film Online Subtitrat
Legend of the Fist: The Return of Chen Zhe...
La şapte ani după ce este, aparent, ucis prin împuşcare, Chen Zhen, care aflase cine era responsabil pentru moartea maestrului său, revine în Shanghai sub identitatea unui misterios luptător cu capă. Împrietenindu-se cu un şef mafiot local, Chen îşi plănuieşte infiltrarea în gruparea criminală, cu intenţia finală de a-i lichida pe toţi cei implicaţi în asasinatul care l-a trimis în exil.
Imagine film online La rafle (2010) - Film Online Subtitrat
La rafle (2010) - Film Online Subtitrat
Suntem in anul 1942 si Joseph are 11 ani. In acea dimineata de iunie cind el mergea la scoala o stea galbena i s-a aratat pe piept. El beneficiaza de serviciile unui comerciant de marfuri, adica bataie de joc din partea unui brutar. Intre bunatate si dispret, Jo, prietenii lui evrei, familiile lor isi duc viata linistiti intr-un Paris ocupat pe Butte Montmartre, unde ei si-au gasit adapost. Cel putin asa credeau ei, pina in dimineata de 16 iulie 1942 cind scurta lor fericire se intoarce impotriva lor. Din Vélodrome D’Hiver, de unde 13000 de evrei au fost ticsiti la un loc si pina la sediul de campanie din Beaune-La-Rolande, de la Vichy pina la terasa din Berghof, filmul La Rafle ne relateaza adevaratul destin al evreilor si executorilor acestora din acea vreme. Este relatarea adevarata a celor ce au orchestrat acele evenimente, a celor care aveau incredere in acei executori, ai celor care au cedat si a celor care li s-au opus. Fiecare caracter al acestui film a existat, fiecare intimplare, pina si cea mai extrema reprezinta transpiratia acelei veri din anul 1942
Imagine film online 300 - Eroii de la Termopile HD - Film Online Subtitrat
300 - Eroii de la Termopile HD - Film Onli...
Titlu Original: 300 - Eroii de la Termopile
Anu: 2007
Duratia: 1:56:32
Descriere: "300" este o evocare feroce a Bataliei antice de la Termopile in care Regele Leonidas (Gerard Butler) si 300 de spartani au luptat pana la moarte impotriva lui Xerxes si a armatei sale masive de persani. Infruntand sanse de nebiruit, vitejia si sacrificiul lor inspira toti grecii sa se uneasca impotriva dusmanului lor persan, lucru extrem de important pentru pastrarea democratiei.
Inspirat de opera desenatorului Frank Miller, creatorul "Sin City", "300" este o aventura epica despre pasiune, curaj, libertate si sacrificiu intrupate de luptatorii spartani care au dus una dintre cele mai mari lupte din istorie. Co-scris si regizat de Zack Snyder ("Dawn of the Dead"), filmul aduce aclamatul roman grafic al lui Miller la viata combinand actiunea vie cu fundale virtuale care capteaza versiunea sa a acestei povesti istorice antice.
Imagine film online 300 - Eroii de la Termopile - Film Online Subtitrat
300 - Eroii de la Termopile - Film Online ...
O drama istorica, a carei actiune este plasata in timpul razboiului greco-persan, respectiv in 480 BC, in timpul bataliei de la Termopile. Filmul are in centru figura eroului antic, intruchipat de regele spartan Leonidas, care si-a condus armata formata din 300 de oameni impotriva armatei persane invadatoare. Legenda spune ca valoarea, curajul si spiritul lor de sacrificiu a inspirat intreaga Grecie sa se uneasca impotriva inamicilor persani, actiune ce a condus la inceputurile democratiei.In acest film regizorul Zack Snyder apeleaza la uzul de efecte speciale si la fotografia digitala ce ii permit sa reconstruiasca locurile si personajele din nuvela lui Miller in mod viziv exceptional,facand acest film unic de genul sau.Filmul a ocupat locul noua dintre filmele din 2007 si a incasat la nivel international 456 milioane de dolari.
Imagine film online Dear John DVDRip (2010) - Film Online Subtitrat
Dear John DVDRip (2010) - Film Online Subt...
Acest film, in regia lui Lasse Hallstrom, spune povestea unui tanar soldat care se indragosteste de o studenta idealista. Intr-o vacanta de primavara, Savannah Curtis il intalneste pe John Tyree, aflat intr-o scurta permisie. Pentru personajul lui Chaning Tatum, momentul intalnirii reprezinta dragoste la prima vedere. In urmatorii sapte ani cei doi corespondeaza intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) insemnand pentru tanarul soldat mai mult decat niste simple gesturi romantice, caci la fiecare misiune periculoasa acesta reuseste sa-si mentina echilibrul pishic tocmai cu ajutorul acestori dovezi de dragoste. Insa aceasta indelungata corespondenta are consecinte pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede...
Imagine film online Hart's War (2002) Razboiul lui Tom Hart - Film Online Subtitrat
Hart's War (2002) Razboiul lui Tom Har...
Tommy Hart este un student la Harvard in anul doi, care se inroleaza in armata pentru a lupta in cel de-al doilea razboi mondial. Spre ghinionul sau, este luat prizonier de catre germani. Cand o crima are loc in lagar, acuzatia de omor cade asupra locotenentului Lincoln Scott. Colonelul William McNamara, prizonier si el in lagarul nazist, incearca sa il convinga pe comandantul S.S. Wilhelm Visser ca prizonierii sa aiba propriul lor proces. Hart este desemnat sa il apere pe colegul sau, dar, cu cat investigheaza mai mult cazul, descopera ca nu toti ceilalti colegi ai lui ii tin partea. Intre timp, McNamara se foloseste de proces pentru a-si masca propriile intentii, o misiune de a distruge depozitul de armament al germanilor.
Imagine film online Beneath Hill 60 (2010) - Film Online Subtitrat
Beneath Hill 60 (2010) - Film Online Subti...
Extraordinara poveste adevărată a lui Oliver Woodward. Este 1916 şi Woodward trebuie să se rupă de la dragostea tineri noi pentru a merge la noroi şi masacru al Frontului de Vest. Adânc sub liniile germane. Woodward şi plutonul său secret al tunnelers australian lupta pentru a apăra o scurgere, sistem de tunel labirinturile ambalate cu explozivi suficient de ridicat pentru a schimba cursul războiului.
« 1 2 ... 5 6 7 8 »
Go Top