Pacala (1974) - online subtitrat

Pacala (1974)
Maestrul comediei romanesti, Geo Saizescu, reuseste in acest film sa dea viata personajului snoavelor populare romanesti, sa dea o imagine atemporala si plina de umor a satului romanesc, sa-i aduca lui Sebastian Papaiani statutul de vedeta.
Selectând câteva snoave cu Păcală din literatura populară românească, scenaristul D.R. Popescu şi regizorul Geo Saizescu au realizat un film amuzant ce a beneficiat de un mare succes la public. Producerea filmului s-a dovedit a fi anevoioasă, iar regizorul (ce juca şi în film) a fost pe punctul de a se îneca în râul Olt, fiind salvat din bulboana în care intrase de către Constantin Diplan. Episoadele cu păţaniile lui Păcală sunt incluse într-un ansamblu pe alocuri incoerent, unde firul acţiunii începe să se piardă, iar umorul devine trivial. Spiritul ludic al filmului determină succesul său la public, nealterat după atâţia zeci de ani.Pe-un picior de plai romanesc, intr-o casa nevoiasa vine pe lume un copil nazdravan, numit Pacala. Precoce, el stie cum arata lumea cu bune si cu rele, cu oameni frumosi dar si cu prosti si nemernici. Fiindu-si propria ursitoare, conditioneaza venirea pe lume si-i cere mamei, care “poate orice”, nu “viata fara de moarte” ca eroul altor basme, ci mestesugul de a pacali moartea de cate ori ii va iesi in cale, pentru a avea timp sa-i pedepseasca pe natangi si fuduli, pe ticalosi, pe arivisti, pe cei ce incalca legile omeniei. Nenascut inca, stie ca arma potrivita e rasul, farsa mestesugita, pacaleala usturatoare. Mama incuviinteaza. Adus de barza, Pacala vine pe pamant si se lovese de prostia si abuzurile bogatanilor si ale mai marilor satului: perceptorul, judecatorul, carciumarul, preotul, vanatorul. Cu mintea lui isteata, cu vorbele lui in doi peri, facand pe prostul, gaseste ac de cojocul fiecaruia. Neobosit, colinda lumea ca sa starpeasca uratul, prostia si nedreptatea.

Pacala (1974) film online subtitrat in limba romana

Maestrul comediei romanesti, Geo Saizescu, reuseste in acest film sa dea viata personajului snoavelor populare romanesti, sa dea o imagine atemporala si plina de umor a satului romanesc, sa-i aduca lui Sebastian Papaiani statutul de vedeta.
| Romanesc Pacala (1974) online subtitrat | Pacala (1974) online subtitrat | Romanesc Pacala (1974) | Pacala (1974) online subtitrat in romana | film Pacala (1974) online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Pacala (1974)

Acum Pacala (1974) Online subtitrat Romana

Vezi Pacala (1974) in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Pacala (1974) filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Pacala (1974) youtube, vizionati Pacala (1974) online Romana - vezi in direct Pacala (1974) dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Pacala (1974) youtube. Ti-a placut Pacala (1974) ? atunci lasa un comentariu la Pacala (1974) - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Pacala (1974) online HD in premiera, Pacala (1974) online titrat Romana, Pacala (1974) la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Pacala (1974) online tradus in romana tradus, Pacala (1974) free, download Pacala (1974) mega download gratis, descarca torrent Pacala (1974) torrent subtitrare pentru Pacala (1974)

Download Pacala (1974) subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Pacala (1974) download
Adauga un comentariu: 0
avatar