Angel and the Badman - online subtitrat

Angel and the Badman
  • Categorie: Western
  • Vizualizari: 5364


Oricine se asteapta ca acest remake al John Wayne, Angel and the Badman sa fie un film interesant nu vor fi dezamăgiţi. Cu o singură excepţie evidente acest canal Hallmark remake-ul beţe foarte aproape de povestea originala a unei Gunfighter reformat de dragoste o femeie Quaker lui.

Excepţia este că în loc de o fată inocentă tineri necăsătoriţi ca Gail Russell a jucat în original, Deborah Kara Unger este o văduvă cu un băiat de a mobiliza care ea este de a face cu părinţii ei. E o femeie buna, dar chiar şi femei de bună-au nevoile lor şi atunci când Lou Diamond Phillips ca Quirt Evans, literalmente terenuri la usa ei, răniţi după o bătălie arma, el devine Mojo ei merge bine şi corectă.

Inteligent Lou nu a opta pentru o imitaţie a John Wayne, în interpretarea lui de Gunfighter. Dacă ar fi el ar fi fost ras de pe ecran mic. El este încă un individ mortala si acest scenariu a face it clar de ce doar Quirt Evans şi Laredo Stevens astfel cum a jucat de Luke Perry sunt predestinat pentru a dezorientat.

Rolul Mareşalului că Harry Carey a jucat în original se taie în jos oarecum, deşi Winston Rekert este eficient în scenele el are. Mi-a placut caracterul Carey deşi, doresc au existat mai multe dintre Mareşalul în acest unul. Familia Wayne pus bun de tipar lor pe acest remake-ul cu turnare de nepotul lui Duke Brendan Wayne ca Randy McCall Sidekick la Phillips şi a jucat în filmul original de Lee Dixon.

Probabil importante familia Wayne a făcut asta pentru că Duke’s înger şi Badman a fost primul film foarte, în care nu numai el a lucrat la sfârşitul anului de producţie, dar, de asemenea, regizat el însuşi. Din filme regia John Wayne, care a fost de departe cel mai bun efortul său. Deci, vă puteţi imagina familia a avut un mare interes personal în joc.

Cred că cel mai greu, chiar şi cei mai fideli din Legiunea Duce de fani, nu vor fi dezamăgiţi cu această versiune de înger şi Badman.

Angel and the Badman film online subtitrat in limba romana

Oricine se asteapta ca acest remake al John Wayne, Angel and the Badman sa fie un film interesant nu vor fi dezamăgiţi. Cu o singură excepţie evidente acest canal Hallmark remake-ul beţe foarte aproape de povestea originala a unei Gunfighter reformat de dragoste o femeie Quaker lui.Excepţia este că în loc de o fată inocentă tineri necăsătoriţi ca Gail Russell a jucat în original, Deborah Kara Unger este o văduvă cu un băiat de a mobiliza care ea este de a face cu părinţii ei. E o femeie buna, dar chiar şi femei de bună-au nevoile lor şi atunci când Lou Diamond Phillips ca Quirt Evans, literalmente terenuri la usa ei, răniţi după o bătălie arma, el devine Mojo ei merge bine şi corectă.Inteligent Lou nu a opta pentru o imitaţie a John Wayne, în interpretarea lui de Gunfighter.

| Western Angel and the Badman online subtitrat | Angel and the Badman online subtitrat | Western Angel and the Badman | Angel and the Badman online subtitrat in romana | film Angel and the Badman online gratis subtitrat in limba romana | Poate TE INTERESEAZA SI: Angel and the Badman

Acum Angel and the Badman Online subtitrat Romana

Vezi Angel and the Badman in calitate HD complet gratis, cele mai cunoscute seriale online Angel and the Badman filme online, Filme si seriale online cu premiera in anul (2016), Trailer Angel and the Badman youtube, vizionati Angel and the Badman online Romana - vezi in direct Angel and the Badman dublat cu audio in Romana HD, AllMyVideos VK play Angel and the Badman youtube. Ti-a placut Angel and the Badman ? atunci lasa un comentariu la Angel and the Badman - asa, si alti pot sa i-ti multumeasca vedeti Angel and the Badman online HD in premiera, Angel and the Badman online titrat Romana, Angel and the Badman la tv si cinema sau la televizor vezi gratis, Angel and the Badman online tradus in romana tradus, Angel and the Badman free, download Angel and the Badman mega download gratis, descarca torrent Angel and the Badman torrent subtitrare pentru Angel and the Badman

Download Angel and the Badman subtitrat romana, Romama, romaneste, subtitrari Angel and the Badman download
Adauga un comentariu: 0
avatar