Filme Online 2012 - Filme HD Online Gratis 2015
Acasa »
Rurôni Kenshin: Meiji kenkaku roman tan (2...
Rurôni Kenshin: Meiji kenkaku roman tan este un film japonez de actiune 2012 in regia lui Keishi Ohtomo.În 1868, dupa sfârsitul razboiului Bakumatsu, fostul asasin Kenshin Himura promite sa apere pe cei care au nevoie, fara a ucide si rataceste prin Japonia, cu o sabie cu lama…Actori Emi Takei, Teruyuki Kagawa, Yû Aoi.
Wither (2012)
Cabana groazei – Ida și Albin sunt un cuplu fericit care se află la o cabană părăsită în pădurile suedeze pentru week-end cu prietenii. Dar sub podeaua acestei cabane îi așteaptă ceva rău. întunecat, din trecutul Suediei. Filmul este despre o legendă populară suedeză despre creaturi aproape umane care trăiesc în subteran și care de câte ori sunt deranjate lucrurile ia o întorsătură tragică.
The Reluctant Fundamentalist (2012)
Fundamentalistul – Changez Khan este un tânăr pakistanez care şi-a desăvârşit educaţia la prestigioasa Universitate Princeton şi a fost analist financiar pe Wall Street înainte ca gruparea teroristă Al-Qaeda să îndolieze atâtea familii nord-americane pe data de 11 septembrie 2001. Având un viitor strălucit, Changez îşi face planuri de nuntă cu frumoasa şi sofisticata Erica, însă atitudinea nord-americanilor faţă de el se schimbă radical după atacurile teroriste de la World Trade Center şi este forţat să se întoarcă în Pakistanul natal din cauza faptului că numele arăbesc şi culoare măslinie a pielii îl transformă automat într-un suspect în SUA. Întors în Lahore, Changez Khan obţine un post de lector la o universitate locală, dar se teme pentru siguranţa familiei fiindcă un coleg de catedră tocmai a fost răpit de extremişti şi ameninţat cu execuţia. Conştient de faptul că ar putea deveni următoarea victimă a radicaliştilor din Pakistan, mai ales că familia lui este hărţuită şi se află într-un real pericol, Changez se întâlneşte la o cafenea cu jurnalistul Bobby Lincoln şi îi spune povestea vieţii lui. Numai că Bobby Lincoln este în relaţii tensionate cu CIA şi are un interes ascuns în această criză politică.
Delhi Safari (2012)
Yuvi e un pui de leopard al cărui habitat din junglă e ameninţat cu distrugerea de oamenii care fac defrişări masive pentru a construi proprietăţi imobiliare. După ce tatăl său moare, Yuvi, mama sa, un urs şi o maimuţă decid să plece din zona de junglă din Mumbai la Delhi şi să vorbească, cumva, cu oamenii din parlamentul Indiei pentru a-i convinge să nu mai distrugă jungla. În misiunea lor, ei răpesc un papagal care ştie să vorbească omeneşte şi le poate fi translator.
Freaky Deaky (2012)
Acţiunea filmului se petrece în Detroit în 1974. Personajul principal al filmului este Chris Mankowski, un poliţist care activase în echipa de genişti iar acum este suspendat pentru că nu a reuşit să dezamorseze o bombă şi să salveze victima ameninţată cu o explozie iminentă. Chris ia pe cont propriu o investigaţie deşi nu mai este poliţist şi intră astfel într-un joc unde este vorba de droguri, explozibili, sex şi şantaj. O cunoaşte pe Greta Wyatt care îl acuză de viol pe bogatul şi ameţitul Woody Ricks. Averea acestuia este ţinta unor excroci cum sunt scriitoarea Robin Abbott şi Skip Gibbs care se aliază şi doresc să-l ucidă pe Woody după ce acesta transferă o sumă mare de bani în contul lor. Un rol important joacă Donnel Lewis cere este omul de bază a lui Ricks. Începe o devărată nebunie în goana după milioanele lui Woody în paralel cu ancheta clandestină făcută de Chris.
Delhi Safari (2012)
Yuvi e un pui de leopard al carui habitat din jungla e amenintat cu distrugerea de oamenii care fac defrisari masive pentru a construi proprietati imobiliare. Dupa ce tatal sau moare, Yuvi, mama sa, un urs si o maimuta decid sa plece din zona de jungla din Mumbai la Delhi si sa vorbeasca, cumva, cu oamenii din parlamentul Indiei pentru a-i convinge sa nu mai distruga jungla. În misiunea lor, ei rapesc un papagal care stie sa vorbeasca omeneste si le poate fi translator.
Batman The Dark Knight Returns, Part 1 (2012)
“Batman: The Dark Knight Returns, Part 1″ este o animaţie ce ne prezinta o nouă aventura a lui Batman, eroul din Gotham City. Au trecut zece ani de când Batman a dispărut din lumina reflectoarelor. Toţi criminalii importanţi sunt inchişi însă o nouă forţă a apărut să terorizeze oraşul. Această nouă ameninţare este gaşca Mutanţilor. Această gaşcă terorizează din plăcere şi împrăştie panică peste tot. Inspectorul Gordon este în pragul pensionării, iar Bruce Wayne este terorizat de coşmaruri şi de dorinţa de a reveni. Harvey Dent, cunoscut ca şi “Two-Face” este eliberat din azilul de nebuni şi se reîntoarce la viaţa sa de criminal. Sătul de atâtă cruzime în Gotham, Bruce reîmbracă costumul lui Batman şi se reîntoarce pentru a scăpa încă o dată oraşul de teroarea în care se găseşte. Batman reuşeşte să îl oprească pe Dent care încerca să distrugă cele mai mari două clădiri din oraş şi pleacă să îi oprească şi pe mutanţi. În această nouă misiune i se alătură şi Carrie Kelley care se va dovedi foarte ajutătoare şi agilă, numai bună pentru a lua locul lui Robin.
Left To Die (2012)
O femeie credulă ia o vacanță în Ecuador dar sfârșește prin a fi închisă, în mod eronat, pentru trafic de droguri…
Sammy's Adventures 2 (2012)
Sammy și Ray, țestoase de mare și prieteni pentru totdeauna, se bucură de un atol de apă și nisip, păstorit de Ricky și Ella. Dintr-o dată, un braconier îi prinde şi îi duce în captivitate pentru a face parte dintr-un spectacol într-un acvariu turistic din Dubai. Big D, un căluț de mare, le mobilizează pe ţestoase cu plan de evadare în stil mare. După o serie de aventuri palpitante, eroii noștri pornesc spre sud pentru a se întâlni cu Shelly, prima iubire şi singura iubire a lui Sammy.
The Patience Stone (2012)
Într-o țară sfâșiată de război o femeie frumoasă își petrece timpul la căpătâiul soțului aflat într-o stare ”vegetativă” din cauza unui glonț în gât. Într-o zi femeia începe să-i mărturisească acestuia, care, acum nu putea decât să asculte, copilăria ei, frustrările ei, singurătatea ei, visele și dorințele.
Dead Souls (2012)
Johnny Petrie la a 18-a aniversare primește vestea că familia ei naturală i-a lăsat o moștenire. Dornică de a începe o viață nouă, pleacă de acasă spre noua locuință lăsată ca moștenire, unde descoperă că ferma a fost abandonată de optsprezece ani de când familia ei naturală a murit.Ceea ce găsește acolo este o istorie cutremurătoare despre moartea familiei ei…
Die Vierte Macht (2012)
The Fourth State – În timpul vizitei sale în Rusia cu scopul de a investiga Serviciile Secrete, un jurnalist este prins într-un atac terorist.
Arne Dahl: Europa Blues (2012)
Arne Dahl: Europa Blues (2012) Execuția bizară a unui om în grădina zoologică din Stockholm, dispariția a opt femei din Europa de Est de la un centru de refugiați din afara orașului precum și alte crime îngrozitoare, îl fac pe comisarul comisarul Jan-Olov Hultin și echipa sa, să ia atitudine pentru a afla cine stă în spatele acestor crime violente.
Of Two Minds (2012)
Sora mea – Povestea relaţiei dificile dintre Billie şi sora ei mai mică, Elizabeth, bolnavă de schizofrenie. După ce mama lor moare, Billie îşi asumă responsabilitatea de a o lua pe Elizabeth în familia ei, alături de soţul ei, de fiul adolescent şi de mezină. La început, şi Elizabeth şi familia se străduiesc să se adapteze la noul stil de viaţă. Totuşi, după un incident neplăcut între fiul ei şi sora bolnavă, Billie vede clar că nici ea, nici cei din familie nu sunt pregătiţi să facă faţă acestei boli şi e forţată să ia o decizie dificilă.
The Avengers (2012)
The Avengers 2012 online subtitrat este un film online subtitrat produs in studiourile de la Marvel. In The Avengers 2012 online subtitrat in romana este vorba despre o invazie extraterestra ce necesita formarea unei echipe cu cei mai puternici oameni de pe pamant printre care si Iron Man sau Capitanul America pentru a reusi sa invinga acei extraterestri, si implicit pentru a salva Pamantul.
EK THA TIGER (2012)
EK THA TIGER - Theatrical Trailer - Salman Khan & Katrina Kaif - Releasing 15 August 2012
Starring: Salman Khan & Katrina Kaif
Directed by: Kabir Khan
Produced by: Aditya Chopra
Releasing: 15 August 2012

By Hindustan Times

The 'injured' Tiger, aka Salman Khan, is sitting next to his senior, who's advising him not to kill anybody this time around. He says, "Tum jis mission pe jaate ho, koi na koi maara jaata hai. Tiger is mission mein tumhe sirf observe karna hai. Please yahan kisi ko maar mat dena." (You kill somebody or the other when you embark on a mission. Tiger, you have to just observe keenly in this mission. Please don't kill anyone) Ek Tha Tiger este un thriller romantic care spune povestea unui om de știință Trinity College suspectat de a vinde secrete de rachete de tehnologie în Pakistan. Descarca Ek Tha Tiger (2012), Ek Tha Tiger (2012), Ek Tha Tiger (2012)download gratis, Ek Tha Tiger (2012)film online, Ek Tha Tiger (2012)film online gratis, Ek Tha Tiger (2012)online, Ek Tha Tiger (2012)online cu subtitrare, Ek Tha Tiger (2012)online gratis, Ek Tha Tiger (2012)online movie, Ek Tha Tiger (2012)online subtitrat, Ek Tha Tiger (2012)subtitrare, Ek Tha Tiger (2012)torrent, Ek Tha Tiger (2012)trailer, Film, Film Ek Tha Tiger (2012), filme, Filme noi, subtitrare Ek Tha Tiger (2012), Subtitrat Ek Tha Tiger (2012), torrent Ek Tha Tiger (2012), Trailer Ek Tha Tiger (2012), Vizioneaza Ek Tha Tiger (2012), watch Ek Tha Tiger (2012)online
THE EXPENDABLES 2 2012

The Expendables 2 online subtitrat este continuarea primului film si aduna ca si in prima parte majoritatea "eroilor" filmelor americane. Informatii despre The Expendables 2 online gratis veti gasi pe aceasta pagina mai jos veti gasi si trailer The Expendables 2 online.  Acest film are un buget de 100,000,000 de dolari, The Expendables 2 online subtitrat fiind foarte asteptat de cinefilii din toate colturile lumii.

Atunci cand echipa de Eroi este reunita pentru a participa la o misiune aparent simpla in The Expendables 2 online subtitrat lucrurile merg prost iar unul dintre membri este ucis cu sange rece in The Expendables 2 online. Acum restul eroilor de sacrificiu sunt obligati sa isi faca dreptate iar porniti spre razbunare in The Expendables 2 online subtitrat se arunca in lupta cu inamicii.

Sawney: Flesh Of Man (2012)
Canibalul scoţian Sawney Bean şi familia sa de criminali consangvinizați sunt responsabili pentru peste o mie de crime de-a lungul secolelor…
1 2 3 ... 16 17 »