Filme Filme Online 2013 online gratis subtitrate
            
Filme Online» subtitrate - filme Filme Online 2013 hd
Imagine film online Les Miserables (2013)
Les Miserables (2013)
Drama Les Miserables este adaptarea romanului lui Victor Hugo îl are în centru pe Jean Valjean (Hugh Jackman), un bărbat sărac aflat de 18 ani pe fugă din calea legii pentru că a îndrăznit să fure o pâine cu care să hrănească copii muritori de foame ai sorei sale într-o vreme de criză economică a Franţei. Ofiţerul de poliţie Javert (Russell Crowe) este cel care se află permanent pe urmele lui Jean, implacabil în dorinţa sa de a-l captura şi de a-l vedea pedepsit.
Imagine film online Death Race: Inferno (2013)
Death Race: Inferno (2013)
Carl Lucas / Frankenstein a câştigat patru curse şi mai are nevoie doar de o cursă câştigată pentru a-şi redobândi libertatea. Înainte de ultima cursă, Lucas şi echipa lui sunt tranferaţi la o altă închisoare unde vor concura în "Cursa morţii" disputată în deşert. În acelaşi timp, Ceaser negociază pe piaţă cine vrea să francizeze programul "Cursa morţii".
Imagine film online Table No.21 2013
Table No.21 2013
Un tânăr care trăia o viață mediocră , este foarte încântat că a câștigat o vacanta exotica la Fiji si entuziasmul lui crește atunci când obține o șansă de a juca in "Spune tot adevărul" joc pentru o minte uluitore avand premiu în bani.Jocul începe și el descoperă că jocul nu este de fapt un joc fictiv, este un joc de supravietuire real in care moartea este la tot pasul.
Imagine film online Scary Movie 5 (2013)
Scary Movie 5 (2013)
Scary Movie 5 este, dupa cum spune si numele, al 5-lea film din seria de comedie care parodiaza filme de groaza. Filmul parodiaza “The Hills have Eyes” si “Snakes on a Plane”.

Dupa dezastrele care i-au urmarit, Cindy si prietenii sai trebuie sa mai rezolve inca un caz in Casa Groazei pentru a ajuta fata care a devenit diabolica, iar aceasta sa ii ajute sa aduca inapoi umbrele prietenilor morti din timpul liceului si pana acum: rew, Buffy, Greg, Bobby, Kate, Tabitha, Annie, Geroge si Henry Hale. In lumea lui Chucky, care s-a dovedit a fi proprietarul lui Doofy Gilmore,acesta incepe sa omoare.
Imagine film online Pain & Gain (2013)
Pain & Gain (2013)
Filmul spune povestea a doi culturisti din Florida, interpretati de Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, care pun la cale o schema de rapire, frauda si chiar crima pentru a se imbogati, numai ca nimic nu decurge conform planului si cei doi ajung cu detectivul privat Ed Du Bois (Ed Harris) pe urmele lor.
Imagine film online The Last Stand 2013
The Last Stand 2013
the Last Stand online gratis
Sheriff Owens este un om care însuși le-a dat demisia la o viață de combatere a criminalității puțin ceea ce are loc în orașul adormit Junction de frontieră Sommerton după ce a părăsit postul său LAPD în urma unei operațiuni de mantuiala pe care l-au lăsat copleșit de eșec și înfrângere după ce partenerul său a fost schilodit. După o evadare spectaculoasă de la un prizonier FBI convoi, cel mai notoriu, lord al drogurilor dorit în emisfera este năpusteau spre frontiera la 200 mile pe oră într-o mașină special echipat cu un ostatic și o armată feroce de membrii bandei. El este condus, se pare, drept pentru Summerton Junction, în cazul în care întreaga de aplicare a legii din SUA vor avea posibilitatea de ultima lor de a face un stand și intercepta-l înainte de a aluneca peste graniță pentru totdeauna. La început ezită să se implice, iar apoi numărat din cauza stupiditate percepută de forța sa oraș mic, în cele din urmă acceptă Owens responsabilitatea pentru liderul off.The fața unui cartel de droguri busturi dintr-un tribunal și viteze la granița cu Mexicul, în cazul în caresingurul lucru din calea lui este un șerif și personalul său neexperimentat.
Imagine film online Life of Pi (2013)
Life of Pi (2013)
Filmul e ecranizarea romanului Life of Pi scris de Yann Martel. După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de gradină zoologică, Pi Patel, plutește în derivă într-o barcă de salvare alături de 4 animale: un urangutan, o hienă, o zebră rănită și un tigru bengalez. Puștiul își folosește cunoștințele enciclopedice pentru a-l ține la distanță pe tigrul Richard Parker. Călătorind luni de zile pe ocean, se naște o prietenie între el și animale.
Imagine film online The Terminator 5 (2013)
The Terminator 5 (2013)
In Terminator 5 un om de stiinta in varsta de 60 de ani lucreaza la imbunatatirea replicarii celulelor, fapt care va servi drept aspect fizic pentru t-1000.

John Connor va calatori foarte mult in timp cu un nou inamic pe urmele sale. Avand in vedere ca McG a declarat ca incearca sa il readuca pe Robert Patrick inapoi pentru cel de-al 5 lea film, nu este exclus ca acest inamic sa fie un nou / vechi T-1000 care tot incearca sa il anihileze pe John Connor.

“Terminator 5 va fi o cursa infernala pentru John Connor, care va ajuta fortele militare din trecut sa lupte impotriva robotilor care au gasit o cale de a transporta inapoi in timp si alte masinari de calibru mai mare.”

Asadar, John Connor va fi salvatorul omenirii atat in viitor cat si in trecut.
Imagine film online The Master (2013)
The Master (2013)
Hoffman, care a interpretat roluri secundare în multe dintre ultimele filme ale lui Anderson, va fi acum personajul central – The Master- un intelectual carismatic care pune bazele unei organizaţii religioase ce începe să prindă la mase în America anilor ’50.

Povestea se centrează şi pe relaţia dintre Învăţător şi Freddie, un pierde-vară de 20 şi ceva de ani, care – după ce încearcă mai multe meserii – rămâne să fie locţiitorul Maestrului. Când adepţii învăţăturilor lui Seymour Hoffman încep să crească numeric, Freddie începe să-şi pună întrebări despre mentorul său şi noua sa confesiune.

Drama The Master nu îşi propune să ofere răspunsuri legate de fenomenul bisericilor relativ nou înfiinţate, ca cea scientologică ori a mormonilor, ci explorează nevoia omului de a crede într-o forţă superioară şi arată cum un sistem de credinţă ajunge să devină o religie de sine stătătoare.
Imagine film online BioShock (2013)
BioShock (2013)
Actiunea din SF-ul BioShock este localizata într-un 1960 alternativ unde sângeroasele lupte corp la corp au loc în oraşul subacvatic Rapture, construit de magnatul Andrew Ryan, preocupat să creeze o societate utopică, o alternativă la cea de “afară”, controlată de autorităţi politice şi religioase tot mai abuzive.
Imagine film online Django Unchained (2013)
Django Unchained (2013)
In Django Unchained acţiunea are loc în sudul SUA, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violenţă îl aduce în serviciul lui King Schultz (Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigaşi, fraţii Brittle. Când misiunea lor se încheie cu succes, Django şi Schultz continuă să colaboreze, dar de această dată scopul este eliberarea Boomhildei, soţia de care Django a fost despărţit cu mult timp în urmă…
Imagine film online Renaissance Girl (2013)
Renaissance Girl (2013)
In comedia Renaissance Girl o fata de 18 ani este forţat să lucreze la o Renaissance Faire cu scopul de a plăti pentru colegiu. Haotica şi jucăuşă o invata pe contestă ideile sale rigide despre viata si iubire.
Imagine film online Into the Darkness (2013)
Into the Darkness (2013)
Povestea relatata in thriller-ul Into the Darkness are in centrul atentiei un grup de prieteni care coboare intr-o zonă pustie de la distanţă, în celebrarea întoarcerii lui Ridge şi Allie, după un an petrecut în Occident. Decizia lor de a pleca la o scurtă explorare intr-o pestera din apropiere se transformă într-o luptă oribila pentru supravieţuire.
Imagine film online Untitled Farrelly Wessler Comedy (2013)
Untitled Farrelly Wessler Comedy (2013)
Untitled Farrelly Wessler Comedy este un film compus din segmente scurte de comedie.
Imagine film online Nephilim (2013)
Nephilim (2013)
Nephilim este un film de actiune animat in care este prezentata vesnica lupta dintre bine si rau intr-un mod fantastic. Acum ramane de vazut cine va evolua cel mai mult si va castiga aceasta vesnica batalie.
Imagine film online The Seventh Son (2013)
The Seventh Son (2013)
Filmul de aventura The Seventh Son este ecranizarea romanului “Ucenicul vraciului” din seria “Cronicile Wardstone” scris de Joseph Delaney. Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului.

Vraciul din The Seventh Son este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui, misiunea lui fiind o misiune grea. Fie că vrea sau nu, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Însă, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie.
Imagine film online The Croods (2013)
The Croods (2013)
The Croods va fi o comedie animată, de acțiune, plasată cândva la începutul lumii, într-o eră abia decoperită, numită Croodacius. În acele vremuri Mama Natură încă experimenta cu flora și fauna, iar toate creaturile și plantele pe care le știm acum nu existau încă. Grug, personajul lui Nicolas Cage e un familist, căsătorit cu Ugga (Catherine Kenner) și tatăl lui Eep (Emma Stone). Se întâmplă ceva și Grug trebuie să găsească o nouă locuință pentru el și familia sa. Pe drum dau peste Guy, un nomad, care are cu totul alte concept de viață. Grug și Guy nu pot să fie de accord asupra a mai nimic, însă ceva tot ajung să aibă în comun, fiindcă Eep se îndrăgostește de nomadul cel nonconformist.
Imagine film online Da nao tian gong (2013)
Da nao tian gong (2013)
Da nao tian gong prezinta povestea de pelerinaj cu un călugăr budist în India care colecteaza texte religioase intr-o animatie de exceptie.
« 1 2 ... 6 7 8 9 »
Go Top