menu
person

Caprica Sezon 1 Ep 1 Pilot
[ · Captură ecran ]2010-11-21, 2:59 PM
Caprica este o drama science fiction iar actiunea se desfasoara la 58 de ani dupa evenimentele din Battlestar Galactica. Serialul Caprica surprinde viata a doua familii, familia Graystone si familia Adama care au pareri diferite fata de construirea unor forme de inteligenta artificiale numite Cyloni. Acesti roboti se vor intoarce mai tarziu impotriva oamenilor, dorindu-si inrobirea lor. Serialul este prezentat ca prima saga SF a unei familii si este produs da Ronald D. Moore si Davis Eick.Caprica este o drama science fiction iar actiunea se desfasoara la 58 de ani dupa evenimentele din Battlestar Galactica. Serialul Caprica surprinde viata a doua familii, familia Graystone si familia Adama care au pareri diferite fata de construirea unor forme de inteligenta artificiale numite Cyloni. Acesti roboti se vor intoarce mai tarziu impotriva oamenilor, dorindu-si inrobirea lor. Serialul este prezentat ca prima saga SF a unei familii si este produs da Ronald D. Moore si Davis Eick.

Urmareste online, gratis episodul Caprica Sezon 1 Ep 1 Pilot online subtitrat in limba Romana fara a fi nevoie sa il descarci/downloadezi.

Caprica Sezon 1 Ep 1 Pilot

Partea IPartea a II-a


Caprica Sezon 1 Ep 1 Pilot-Episod online gratis cu subtitrare in romana.
Vizioneaza online episodul Caprica Sezon 1 Ep 1 Pilot online gratis, subtitrat in limba Romana, fara a fi nevoie sa il descarci. Nu merge acest episod sau subtitrarea nu e buna? Lasa un comentariu mai jos precizand acest lucru.
Categorie: Caprica | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Caprica Sezon 1 Ep 1 Pilot
Vizualizări: 2228 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar