menu
person

Dark Blue Sezonul 1 Episodul 1
[ · Captură ecran ]2010-11-21, 6:03 PM
Carter Shaw (Dylan McDermott) este seful unei echipe de ofiteri sub acoperire LAPD care sunt atat de bine ascunsi incat multi dintre colegi lor nu stiu in ce sunt implicati. Echipa este formata din Ty Curtis (Omari Hardwick), un politist recent casatorit care se lupta sa mentina existenta sa dubla; Dean Bendis (Logan Marshall-Green) un politist care ii face pe colegii sai sa intre la banuieli daca nu cumva a trecut de partea raului si Jaimie Allen (Nicki Aycox ) o politista de patrulare cu un trecut misterios.Carter Shaw (Dylan McDermott) este seful unei echipe de ofiteri sub acoperire LAPD care sunt atat de bine ascunsi incat multi dintre colegi lor nu stiu in ce sunt implicati. Echipa este formata din Ty Curtis (Omari Hardwick), un politist recent casatorit care se lupta sa mentina existenta sa dubla; Dean Bendis (Logan Marshall-Green) un politist care ii face pe colegii sai sa intre la banuieli daca nu cumva a trecut de partea raului si Jaimie Allen (Nicki Aycox ) o politista de patrulare cu un trecut misterios.

Urmareste gratis episodul 1 Pilot, sezonul 1 din serialul online Dark Blue. Nu trebuie sa download-ezi episodul, ci doar sa dai play pentru a-l urmari online cu subtitrare in limba romana.

Dark Blue - Sezonul 1 Episodul 1 - PilotDaca ti-a placut serialul online Dark Blue, poti sa-i anunti si pe altii, lasand un comentariu mai jos!
Categorie: Dark Blue | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Dark Blue Sezonul 1 Episodul 1
Vizualizări: 2674 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.6/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar