menu
person

Guess Who - Manifest (Official Video) HD
[ · Captură ecran ]2010-11-19, 12:49 PM
Guess Who a fost omul potrivit la locul potrivit si acum pregateste un manifest. DivercityCafe a stat de vorba cu rapperul despre muzica hip-hop din Romania, despre ce parere are despre succesul in mainstream si despre ce il face atat de razvratit. Enjoy!

Guess Who a fost omul potrivit la locul potrivit si acum pregateste un manifest. DivercityCafe a stat de vorba cu rapperul despre muzica hip-hop din Romania, despre ce parere are despre succesul in mainstream si despre ce il face atat de razvratit. Enjoy!

1. Spune-ne cum era Guess Who cand avea varsta de 10 ani.
Chiar nu mai tin minte cum eram la varsta de 10 ani… Au trecut 14 ani totusi.

2. Ascultai de mic hip-hop? Care a fost momentul in care te-ai decis sa iti faci o cariera din acest gen de muzica?
La 14 ani am descoperit hip-hop-ul, mi-am cumparat cateva casete de la tarabele de la Unirii… A doua zi dupa ce mi-am cumparat casetele am luat decizia.

3. Te afli deja de aproximativ 10 ani in industria muzicala si cred ca esti in masura sa ne spui ce traiectorie a avut hip-hopul romanesc in aceasta perioada.
Punctul culminant a fost in ’99, “marea explozie a rapului”… A existat o descrestere dupa 2003, dar a inceput sa dea semne de viata dupa 2005.

4. Piesa “Locul potrivit” te-a propulsat in mainstream. Cum te simti acum ca ai difuzari, concerte, aparitii tv & in presa fata de perioada cand erai un “underdog”?
Consider ca e un caz pierdut discutia cu underground si comercial daca cineva se refera la calitatea produsului – si anume underground = tare, comercial = nasol. Muzica a devenit activitatea mea principala si ma simt norocos ca pot finanta mai departe activitatea mea.

5. Cantecele tale arata realitatea trista din Romania. Ce il face pe Guess Who sa fie atat de razvratit?
Chiar realitatea trista din Romania… e ca un televizor alb-negru stricat.

6. Vorbeste-ne acum despre clipul pentru piesa “Manifest” pentru care ai adunat o mica gasca formata din fanii tai. Acesta a fost lansat mai inainte decat era stabilit datorita feedback-ului foarte pozitiv…
De obicei orice deadline este depasit. De data asta am vrut sa-i surprind pe toti si sa-mi spal pacatele.
FIlmarile clipului au durat o zi, s-au desfasurat intr-o cladire de birouri din nordul Bucurestiului si ne grabeam sa mai prindem lumina pentru secventa de final… A fost la limita. Regizor a fost Andrei Staruiala.

7. Spune-ne detalii despre turneul reTU-r realizat impreuna cu Spike.
Este continuarea primului turneu TU-r, de aici si numele de reTU-r. Au fost 13 concerte, urmeaza sa fie anuntat si cel din Bucuresti – finala.

8. Intr-o Romanie vicioasa… ce vicii are Guess Who?
Muzica este singurul meu viciu. :)

9. Ce te inspira atunci cand compui?
Inspiratia pur si simplu vine

10. Un mesaj pentru fanii tai de pe divercitycafe.ro
Multumesc pentru suport si ne vedem la concerte.

Categorie: Videoclipuri | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Guess Who - Manifest (Official Vide
Vizualizări: 2693 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/6
Total comentarii : 0
avatar