menu
person

BioShock (2013)
[ · Captură ecran ]2012-08-09, 1:56 AM
Actiunea din SF-ul BioShock este localizata într-un 1960 alternativ unde sângeroasele lupte corp la corp au loc în oraşul subacvatic Rapture, construit de magnatul Andrew Ryan, preocupat să creeze o societate utopică, o alternativă la cea de “afară”, controlată de autorităţi politice şi religioase tot mai abuzive.Actiunea din SF-ul BioShock este localizata într-un 1960 alternativ unde sângeroasele lupte corp la corp au loc în oraşul subacvatic Rapture, construit de magnatul Andrew Ryan, preocupat să creeze o societate utopică, o alternativă la cea de “afară”, controlată de autorităţi politice şi religioase tot mai abuzive.

După o perioadă de dezvoltare, Rapture intră în declin pe măsură ce locuitorii săi exagerează cu experimentele genetice şi refuză să respecte unica lege a Ryan: întreruperea oricărui contact cu exteriorul. Personajul principal, încă nedistribuit, este Jack, pasagerul unui avion care se prăbuşeşte deasupra cupolei oraşului şi ajunge în interior.

Jack va trebui să evite complicatele sisteme de apărare ale oraşului, dar şi locuitorii mutanţi ai acestuia. Cei mai periculoşi sunt Taţii cei mari, fiinţe enorme, protejate de costume ca de scafandru, care apără Micile surori, creaturi cu aspectul unor fetiţe, purtătoare de ADN modificat în stare să ofere fel de fel de puteri celui care le ucide.
Categorie: Filme Online 2013 | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: recomandari, filme peste 12 ani, filme de nota 10, actiune, Filme Noi 2013, sf, horror
Vizualizări: 13138 | Descărcări: 0 | Comentarii: 3 | Evaluare: 3.9/12
Total comentarii : 0
avatar