menu
person

Scary Movie 5 (2013)
[ · Captură ecran ]2013-01-08, 0:00 AM
Scary Movie 5 este, dupa cum spune si numele, al 5-lea film din seria de comedie care parodiaza filme de groaza. Filmul parodiaza “The Hills have Eyes” si “Snakes on a Plane”.

Dupa dezastrele care i-au urmarit, Cindy si prietenii sai trebuie sa mai rezolve inca un caz in Casa Groazei pentru a ajuta fata care a devenit diabolica, iar aceasta sa ii ajute sa aduca inapoi umbrele prietenilor morti din timpul liceului si pana acum: rew, Buffy, Greg, Bobby, Kate, Tabitha, Annie, Geroge si Henry Hale. In lumea lui Chucky, care s-a dovedit a fi proprietarul lui Doofy Gilmore,acesta incepe sa omoare.Scary Movie 5 este, dupa cum spune si numele, al 5-lea film din seria de comedie care parodiaza filme de groaza. Filmul parodiaza “The Hills have Eyes” si “Snakes on a Plane”.

Dupa dezastrele care i-au urmarit, Cindy si prietenii sai trebuie sa mai rezolve inca un caz in Casa Groazei pentru a ajuta fata care a devenit diabolica, iar aceasta sa ii ajute sa aduca inapoi umbrele prietenilor morti din timpul liceului si pana acum: rew, Buffy, Greg, Bobby, Kate, Tabitha, Annie, Geroge si Henry Hale. In lumea lui Chucky, care s-a dovedit a fi proprietarul lui Doofy Gilmore,acesta incepe sa omoare.

Va reusi oare Cindy sa rezolve acest caz, sa sigileze Casa groazei pana la rasarit pentru a putea absolvi Facultatea?Cindy primeste o diploma in Jurnalism si se muta in casa tatalui sau cu Buddy.

Brenda si Ray se casatoresc, Cj si Mahalayah se intorc la rap si Shorty devinde DJ. Drew se intoarce la Greg si se muta in Malibu,Tabutha se muta in casa de la ferma, iar George, Annie, Sue si Tom Logan detin acum Casa Alba. Oare acesta va fi sfarsitul fericit al seriei, iar fantomele trecutului i-au lasat pe toti in pace?

Al 5lea film din seria Scary Movie se pare este o combinatie intre Black Swan si Paranormal Activity binenteles parodii.Charle Sheen isi face din nou aparitia de data asta mai tare ca in Scary Movie 4 .Se pare ca filmul va oferi o portie de ras intensa in 2013.
Data Lansarii:19 Aprilie 2013


Momentan va punem la dispozitie trailerul filmului
Categorie: Filme Online 2013 | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: recomandari, filme de nota 10, Filme Noi 2013, filme peste 15 ani, Thriller, horror, comedie
Vizualizări: 12508 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.6/9
Total comentarii : 0
avatar