menu
person

Inima nu respecta reguli - Episodul 65
[ · Captură ecran ]2012-03-20, 8:57 AM
Inima nu respecta reguli ep 65 este un serial ce ruleaza pe Kanal D.

In Inima nu respecta reguli ep 65 este vorba despre doua surori ce se indragostesc de acelasi barbat, si va las pe voi sa va inchipuiti ce s-ar putea intampla in Inima nu respecta reguli ep 65.Inima nu respecta reguli ep 65 este un serial ce ruleaza pe Kanal D.

In Inima nu respecta reguli ep 65 este vorba despre doua surori ce se indragostesc de acelasi barbat, si va las pe voi sa va inchipuiti  ce s-ar putea intampla in Inima nu respecta reguli ep 65.

Melda este o tipă raţională in Inima nu respecta reguli ep 65, devotată carierei. Ea trăieşte alături de familia sa, tatăl Cemil, mama şi sora ei mai mică Eda. Fire conservatoare in Inima nu respecta reguli ep 65, Melda nu spune prea multe familiei ei despre relaţia cu Harun şi nici despre cererea în căsătorie a acestuia, până când nu va lua singură o decizie in Inima nu respecta reguli ep 65.
Eda (Ozlem Yilmaz), sora ei mai mică, este studentă şi în timpul liber frecventează cursurile de dansuri tradiţionale, împreună prietena ei cea mai bună este Seval in Inima nu respecta reguli ep 65. Spre deosebire de Melda, ea este o fire jovială in Inima nu respecta reguli ep 65, pasională, caldă şi sentimentală, şi crede foarte mult că într-o zi, îi va ieşi în cale marea dragoste, că “printul pe cal alb” va apărea în viaţa ei in Inima nu respecta reguli ep 65.
Ati urmarit un articol legat de Inima nu respecta reguli ep 65, daca aveti intrebari despre Inima nu respecta reguli ep 65 ne puteti scrie mesaje pe adresa noastra de email.

Cuvinte cheie:  Inima nu respecta reguli ep 65, Inima nu respecta reguli ep 65 serial, Inima nu respecta reguli ep 65 informatii serial.
Categorie: Inima Nu Respecta Reguli | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Inima nu respecta reguli - Episodul
Vizualizări: 5527 | Descărcări: 0 | Comentarii: 3 | Evaluare: 3.8/20
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar