Suflete Pereche - La National TV (Prezentare) - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film Suflete Pereche - La National TV (Prezentare) online subtitrat


"Pavrita Rishta” (Suflete Pereche) este povestea unei tinere fete, a traiectoriei vietii sale vazuta prin prisma relatiilor de familie, dar mai ales, prin prisma relatiei speciale pe care orice fiinta umana o are cu propria mama. Este o saga interesanta care surprinde, printre altele, eforturile disperate ale unei mame de a trasa drumul fiicei sale cat mai frumos. O saga care ne dezvaluie, pas cu pas, viata de zi cu zi a unei familii modeste, lipsita de stralucirea si grandoarea familiilor bogate, dar atat de vie si frumoasa prin insasi simplitatea ei.
"Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste. Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau. Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit. In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana. El o cere de sotie pe Archana, insa, pentru a fi acceptat, Manav se vede nevoit sa minta in privinta situatiei sale materiale si sociale. Casatoria are loc, insa in scurt timp Archana afla ca a fost mintita, asa ca refuza sa-i ramana alaturi proaspatului sau sot. Povestea se complica foarte tare la un moment dat, cand Manav are un accident de masina, in urma caruia va sta despartit de iubita sa aproape patru ani. In aceasta perioada, viata lui Manav se schimba complet, el ajunge un om de afaceri foarte bogat, insa, din pacate, acest lucru ii schimba si caracterul. Desi inca o iubeste pe Archana, el devine oarecum inabordabil, dandu-si importanta cu noul sau statut si fiind, brusc, foarte ocupat si disperat sa faca bani. Insa Archana il iarta, si, dupa foarte multe intamplari, unele mai triste decat altele, dar si in ciuda tuturor piedicilor, dragostea dintre cei doi va invinge si, in final, ii va reuni.

Suflete Pereche Din 2 Decembrie de Vineri pana Duminica de la ora 19:15 pe National TV Si online pe www.analysis.ucoz.com dupa difuzare la TV

Promo:1
Ti-a placut filmul Suflete Pereche - La National TV (Prezentare)?

Care este parerea ta despre acest film: Suflete Pereche - La National TV (Prezentare) online
Daca nu poti viziona filmul Suflete Pereche - La National TV (Prezentare),lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top