Triunghiul Iubirii 2 - La National TV (Prezentare) - film online subtitrat in limba romana
            
                      

Film Triunghiul Iubirii 2 - La National TV (Prezentare) online subtitrat


Triunghiul Iubirii 2 Din 30 Noiembrie de luni pana joi de la ora 19:15 pe National TV si online pe www.analysis.ucoz.com dupa difuzare la TVTriunghiul Iubirii 2 prezinta povestea de dragoste a doua suflete pereche Dev si Radhika.
Fara a continua firul istorisirii din momentul in care s-a terminat prima parte, cea de-a doua parte a serialului Triunghiul Iubirii rescrie complet viata celor doi protagonisti, ca si cum din cenusa iubirii primului sezon se naste o iubire absolut noua, ba chiar mult mai puternica decat prima.
In Triunghiul Iubirii 2 povestea incepe in copilaria eroilor principali. Radhika este un copil adoptat care locuieste intr-un orasel numit Rawal. Dev, de data aceasta copil nelegitim si nerecunoscut al familiei Purohit, viziteaza oraselul Radhikai, cei doi se intalnesc si devin buni prieteni, mai mult, familiile lor decid sa le uneasca destinele casatorindu-i.
Pe masura ce copiii cresc, in scena reintra familia Purohit, prin Maheswaricare, nora cea mare, care, din interese financiare meschine, incearca sa o casatoreasca pe Radhika cu Rohan.
Destinul ii readuce impreuna, dupa 15 ani, pe Dev si Radhika, chiar inaintea nuntii cu Rohan.
O va recunoaste Dev pe Radhika?
Se va marita Radhika cu Rohan?
Isi vor mai aduce ei aminte de casatoria din copilarie?
Va triumfa iubirea?

Ti-a placut filmul Triunghiul Iubirii 2 - La National TV (Prezentare)?

Care este parerea ta despre acest film: Triunghiul Iubirii 2 - La National TV (Prezentare) online
Daca nu poti viziona filmul Triunghiul Iubirii 2 - La National TV (Prezentare),lasa un comentariu si vom inlocui playerul pentru tine.Vizionare placuta!
Name *:
Email:
Code *:
Go Top