menu
person

V serial online Sez 1 Ep 1 Pilot
[ · Captură ecran ]2010-11-21, 4:15 AM
V este un remake a miniseriei din 1983 creata de Kenneth Johnson. Noua serie urmareste sosirea pe Pamant a unei noi specii de extraterestrii, care, initial vin cu ganduri bune pe planeta noastra dar are de fapt motive sinistre. Actiunea incepe atunci cand, in 29 de orase importante ale lumii isi fac aparitia uriase nave spatiale, iar frumoasa lor conducatoare Anna (interpretata de Morena Baccarin) pretinde ca au venit doar cu ganduri bune. Un numar restrans de persoane incepe insa sa se indoiasca de sinceritatea vizitatorilor si formeaza un grup de rezistenta. Incep astfel cercetarile, iar Erica Evans (interpretata de Elizabeth Mitchell), agent F.B.I., descopera ca extraterestrii si-au petrecut zeci de ani infiltrandu-se in mediile de afaceri ale oamenilor si in guverne iar acum sunt pe punctul de a finaliza planul initial, acela de a cuceri Pamantul. Pe cealalta parte, vizitatorii reusesc sa atraga asupra lor din ce in ce mai multa populatie, atragand oamenii prin vindecarea mai multor boli si reusesc sa recruteze agenti si spioni. Sezonul 1 - Online Subtitrat in limba romana Urmareste online, gratis episodul V serial online Sez 1 Ep 1 Pilot online subtitrat in limba Romana fara a fi nevoie sa il descarci/downloadezi.V este un remake a miniseriei din 1983 creata de Kenneth Johnson. Noua serie urmareste sosirea pe Pamant a unei noi specii de extraterestrii, care, initial vin cu ganduri bune pe planeta noastra dar are de fapt motive sinistre. Actiunea incepe atunci cand, in 29 de orase importante ale lumii isi fac aparitia uriase nave spatiale, iar frumoasa lor conducatoare Anna (interpretata de Morena Baccarin) pretinde ca au venit doar cu ganduri bune. Un numar restrans de persoane incepe insa sa se indoiasca de sinceritatea vizitatorilor si formeaza un grup de rezistenta. Incep astfel cercetarile, iar Erica Evans (interpretata de Elizabeth Mitchell), agent F.B.I., descopera ca extraterestrii si-au petrecut zeci de ani infiltrandu-se in mediile de afaceri ale oamenilor si in guverne iar acum sunt pe punctul de a finaliza planul initial, acela de a cuceri Pamantul. Pe cealalta parte, vizitatorii reusesc sa atraga asupra lor din ce in ce mai multa populatie, atragand oamenii prin vindecarea mai multor boli si reusesc sa recruteze agenti si spioni. Sezonul 1 - Online Subtitrat in limba romana

Urmareste online, gratis episodul V serial online Sez 1 Ep 1 Pilot online subtitrat in limba Romana fara a fi nevoie sa il descarci/downloadezi.

V serial online Sez 1 Ep 1 Pilot


Vizioneaza online episodul V serial online Sez 1 Ep 1 Pilot online gratis, subtitrat in limba Romana, fara a fi nevoie sa il descarci.
Nu merge acest episod sau subtitrarea nu e buna? Lasa un comentariu mai jos precizand acest lucru.
Categorie: V | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: V serial online Sez 1 Ep 1 Pilot
Vizualizări: 2814 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
avatar