menu
person

Agent Vinod (2012)
[ · Captură ecran ]2012-08-17, 6:11 PM
O serie de evenimente aparent fără legătură din întreaga lume duc la agentul Vinod, care efectuează o misiune în lume pentru a descoperi de ce colegul său a fost ucis.O serie de evenimente aparent fără legătură din întreaga lume duc la agentul Vinod, care efectuează o misiune în lume pentru a descoperi de ce colegul său a fost ucis.

Unul din cei mai buni agenti indieni din lume, agentul Vinod este trimis in cautarea bombei nucleare care i-a fost furata lui Anders Sukhorov inainte ca acesta sa fie omorat. Este vorba despre o bomba care ar putea distruge 10km dintr-un oras. Vinod se da drept Kambatta si intra in legatura cu Kazam teroristul in incercarea de a afla daca bomba este la el. Aici o cunoaste pe Tanya si se indragosteste de ea. O cauta in bazele de date si descopera ca numele ei adevarat este Iram si ca si-a inscenat moartea. Iram neaga faptul ca si-a inscenat moartea sustinand ca cineva a incercat sa o omoare. Va reusi Vinod sa gaseasca bomba si sa aiba incredere in Iram?


Vezi film Agent Vinod (2012)
Categorie: Actiune | Adăugat de: SNYPERUL | Tag-uri: Agent Vinod (2012) online, Agent Vinod (2012) film online grat, Agent Vinod (2012) download gratis, Agent Vinod (201, Agent Vinod (2012) film online
Vizualizări: 6683 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.8/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar