menu
person

Armored 2009 – Transport blindat l2EmUSsMZp4
[ · Captură ecran ]2016-02-03, 9:54 PM

Urmărește online filmul Armored 2009 (Transport blindat), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Armored prezinta o poveste la care toata lumea viseaza. O sansa de a pune mana pe multi bani. In cazul de fata, un grup de angajati ai unei firme de securitate isi risca vietile atunci cand incep sa puna la cale un jaf a carui victima sa le fie propriul angajator. Inarmati cu un plan pus la punct pana la cel mai mic detaliu, ei intentioneaza sa fure toata suma de bani dar fara sa provoace nici o dauna si sa nu raneasca pe nimeni. Dar planurile de acasa nu bat cu cele de la drum, mai ales atunci cand un martor se trezeste fara voie amestecat in planul lor. Un grup de angajaţi ai unei firme de securitate îşi riscă vieţile atunci când încep să pună la cale un jaf a cărui victimă să le fie propriul angajator! Înarmaţi cu un plan aparent fără cusur, bărbaţii au de gând să fure o întreagă avere fără a provoca vreo victimă, dar când un martor se trezeşte fără voie amestecat în stratagema lor, iadul se dezlănţuie. Vor supravieţui hoţii cursei contracronometru în care fiecare este pe cont propriu?

Armored 2009 (Transport blindat), film online online DVDRip, subtitrat în Română

Ty Hackett (Columbus Short), un veteran al serviciului armat, este acum angajat la Eagle Shield security, parte a unei echipe care lucrează pe maşinile blindate ce transportă diverse lucruri de mare valoare, printre care şi bani. Într-un bar, după un atac în glumă asupra blindatei lor pus la cale de Ty, colegii lui de muncă discută despre atacurile precedente asupra blindatelor. În cadrul acestor discuţii se pomeneşte despre o ambuscadă în care a fost prins Ashcroft (Fred Ward), cel care îi supervizează pe ei acum, şi din care a ieşit drept singur supravieţuitor după ce a eliminat de unul singur 5 atacatori.

Această poveste este întrecută de una „mai bună” în care gardienii care transportau o sumă mare de bani în anul 1988 au renunţat de bună voie la ei pentru a nu fi ucis niciunul dintre gardieni; această lovitură s-a completat cu nicio victimă şi cu atacatorii scăpând cu banii. Hoţii nu au fost prinşi niciodată, iar echipa speculează că cei care au furat banii au fost, în realitate, chiar cei care trebuiau să-i transporte în siguranţă. Primind diverse scrisori prin care este înştiinţat că-şi va pierde casa dacă nu achită unele facturi, Ty se vede pus în situaţia de-a avea nevoie de bani în plus pentru a nu rămâne pe străzi.

În timp ce se gândea cum să facă rost de bani, el este abordat de naşul şi colegul de muncă Mike Cochrane (Matt Dillon) care-i propune să fure din banii pe care urmează să-i transporte, dar Ty refuză această ofertă. După ce fratele său mai mic risca să-i fie luat de sub îngrijire din cauza unor probleme şi după ce primeşte asigurări de la Mike că totul este sigur şi nimeni nu va fi rănit, Ty se alătură cu ceva ezitări loviturii.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: ARMORED (2009) film online, ARMORED (2009) online, Armored (2009), ARMORED (2009) download gratis, ARMORED (2009) film online gratis
Vizualizări: 9769 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.9/16
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar