menu
person

Banlieue 13 – Ultimatum (2009) Suburbia 13 - Ultimatum jDDFNpj9xBQ
[ · Captură ecran ]2015-05-24, 10:23 AM

Urmăreşte online filmul Banlieue 13 / District 13: Ultimatum 2009 (Districtul 13: Ultimatimul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Banlieue 13 / District 13: Ultimatum 2009 (Districtul 13: Ultimatumul), film online DVDRip, subtitrat în Română

La trei ani distanţă de evenimentele din primul film, autorităţile încearcă să reimpună legea şi ordinea în devastatul District 13. Moartea gangsterului Taha Ben Mahmoud a lăsat un vid de putere, iar controlul total asupra zonei este disputat acum de cinci lideri ai unor găşti rivale ce vor să-i ia locul lui Taha. După ce a eliminat de unul singur un traficant de droguri de renume, lui Damien i se înscenează fix traficul de droguri şi este arestat, dar înainte de asta apucă să-l sune pe Leito. Între timp, agenţii guvernamentali corupţi de la Departamentul de Securitate Naţională (DISS), condus de Gassman (Daniel Duval), doresc să distrugă cele cinci blocuri imense din inima districtului 13 folosind bombe de mare precizie şi să se construiască în locul lor clădiri de lux dupa ce zona va fi curăţată.

Pentru a aprinde un conflict cu găştile districtului, cei de la DISS împuşcă vreo câţiva poliţişti, le abandonează maşinile în Districtul 13 şi îi face pe membrii găştilor să deschidă focul asupra maşinilor. Imaginile incidentului îl conving pe preşedintele Franţei să se pună în aplicare acel plan. Totuşi, planurile celor de la DISS sunt date peste cap de un copil care i-a văzut ucigând poliţiştii şi a filmat întreaga scenă. Agenţii merg apoi după el pentru a-l aresta şi a lua acea filmare, dar puştiul reuşeste să îi strecoare cardul de memorie lui Leito (David Belle).

Leito scapă de poliţie în Districtul 13 şi merge să-l scoată pe Damien (Cyril Raffaelli) din închisoare. După ce îl scoate, cei doi discută în legătură cu evenimentele şi încearcă să conceapă un plan pentru a demasca întreaga mânărie. În timp ce Damien distrage atenţia gărzilor, Leito pătrunde în biroul lui Gassman pentru a-i fura acestuia hard disk-ul ce conţine dovezile pe care şi le doreau pentru a-i demasca pe agenţii DISS.

Doi ani au trecut de cand guvernul a incercat sa distruga Districtul 13. Acum numai guvernul s-a schimbat, dar situatia a ramas aceeasi. Gangsterii inca circula liber in aces district care este din ce in ce mai aglomerat. Influenta gangsterilor din ghetouri este controlata acuma de un mare boss al crimei care dirijeaza o ruta principala care trece prin 5 cartiere etnice din district. Incercand sa "regleze" problema aceasta, serviciile secrete trimit fortele de ordine sa impuna legea intr-un oras care acum este invaluit in haos. Damien si Leito, fac din nou echipa, avand un singur obiectiv: salvarea districtului.
Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: seriale tv online, Banlieue 13 – Ultimatum (2009) Subu, filme noi, filme online, hollywood mu, recomandari filme, cinema online
Vizualizări: 5809 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.9/12
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar