menu
person

Cowboys & Aliens – Cowboys si Extraterestri (2011) zH7KZD5vGBY
[ · Captură ecran ]2015-08-05, 7:03 PM

Urmăreşte online filmul Cowboys & Aliens 2011 (Văcari şi Extratereştri), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

1873, Arizona. Un străin (Craig) care şi-a pierdut memoria şi nu-şi mai aduce aminte nimic legat de trecutul său ajunge, în rătăcirile lui, în Absolution, un orăşel din mijlocul deşertului. Singurul indiciu legat de trecutul său este o cătuşă pe care o are legată la o mână. Va descoperi rapid că locuitorii din Absolution sunt foarte ostili cu orice străin şi că nimeni nu face vreo mişcare fără ordinul temutului colonel Dolarhyde (Ford). Este un oraş care îşi duce existenţa în frică. Dar Absolution este pe cale să trăiască o frică pe care nu va avea cum s-o înţeleagă în ziua când oraşul va fi atacat de prădători veniţi din spaţiu. Mişcându-se extrem de rapid şi aruncând cu fascicule de lumini orbitoare, invadatorii încep să răpească unul câte unul locuitorii orăşelului. Va fi cea mai grea înfruntare pe care oraşul a trăit-o vreodată. Se pare că singura speranţă de salvare este acum străinul pe care la început l-au respins cu toţii. Pe măsură ce pistolarul începe să-şi aducă aminte cine e şi pe unde a umblat până acum, îşi dă seama că deţine un secret care ar putea fi singura şansă a oraşului de a lupta împotriva monştrilor extratereştri. Cu ajutorul misterioasei Ella (Olivia Wilde), străinul organizează un grup de acţiune din care fac parte cei care îi stăteau împotrivă înainte de invazie - orăşeni, Dolarhyde şi băieţii lui, proscrişi şi războinici apaşi. Strâns uniţi împotriva unui inamic comun, aceştia se pregătesc pentru un tur de forţă epocal, totul cu un singur scop: supravieţuirea.

Cowboys & Aliens 2011 (Văcari şi Extratereştri), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1873, pe teritoriul Arizonei, un singuratic fără nume se trezeşte în deşert rănit, fără memorie şi având un obiect metalic ciudat în jurul încheieturii mâinii stângi. După ce ucide trei vagabonzi care în prealabil voiau să-l ucidă, le ia hainele, armele şi un cal şi călătoreşte până într-un sătuc numit Absolution, unde preotul local, Meacham, îi îngrijeşte rănile. Străinul îl pune la punct apoi pe Percy Dolarhyde, un beţiv scandalagiu care terorizează sătucul, iar şeriful Taggart îl recunoaşte ca fiind Jake Lonergan, un infractor căutat, şi încearcă să-l aresteze. Jake îi bate pe toţi cei care se apropie de el şi încearcă să-l aresteze, dar când e aproape de-a scăpa, o femeie misterioasă pe nume Ella Swenson îl lasă lat.

Tatăl lui Percy, Colonelul Woodrow Dolarhyde, un fermier bogat şi nemilos, ajunge acolo alături de oamenii lui şi vrea ca Percy să fie eliberat. Fermierul îl vede pe Jake şi le cere să-l primească şi pe el în custodie din moment ce aurul său a fost furat de către Jake. În timp ce se certau pe această temă, o navă extraterestră începe să atace sătucul. Percy, şeriful şi mulţi alţi localnici sunt răpiţi de acei extratereştri. În acel moment, obiectul misterios de la mâna lui Jake se deschide şi se transformă într-o armă, doborând una dintre navele extraterestre dintr-un singur foc, punând capăt atacului.

Dolarhyde, Ella şi alţi săteni formează o echipă pentru a urmări un extraterestru răni care a scăpat din nava doborâtă. Jake, între timp, merge către o cabană abandonată şi, într-o serie de viziuni, îşi aminteşte că a fost acolo cu aurul furat chiar înainte ca el şi o femeie, Alice, să fie răpiţi de extratereştri. Cu memoria revenită, Jake se alătură echipei şi porneşte într-un război contra invadatorilor. Pentru a putea câştiga acest război, ei trebuie să facă o alianţă cu unii dintre duşmanii lor de moarte.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Cowboys & Aliens – Cowboys si Extra
Vizualizări: 5491 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.0/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar