menu
person

Death Race - Cursa Mortala (2008) PK5kOxKHDck
[ · Captură ecran ]2015-02-06, 9:09 PM

Urmărește online filmul Death Race 2008 (Cursa Mortală), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3, CD 1

SERVER 3, CD 2


Remake al filmului "Death race 2000” din anul 1975, pelicula de fata are o actiune plasata in New York-ul anului 2020, atunci cand societatea post-industriala se confrunta cu o problema ce tinde sa scape de sub control: cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru a distra publicul larg prin intermediul unor transmisiuni televizate sangeroase, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti in cursul careia acestia trebuie sa se mutileze si sa se ucida intre ei in drumul lor spre victoria finala.

Death Race 2008 (Cursa Mortală), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 2012, economia Americii este la pământ. Rata şomajului şi a criminalităţii atinge cote uriaşe, iar numărul tot mai mare de deţinuţi conduce la crearea de închisori private pentru a face profit. Directorul penitenciarului Terminal Island, Hennessey (Joan Allen), face profituri uriaşe de pe urma transmiterii în sistem pay-per-view a unor jocuri de gladiatori moderne numite „Death Race”, folosind prizonierii ca protagonişti. Aceştia conduc maşini dotate cu arme pe un circuit ce are diferite puncte prin care, dacă trec cu maşina pe acolo, activează noi arme sau sisteme defensive. Recompensa pentru piloţi este aceea că oricine va câştiga 5 curse, va fi eliberat din închisoare.

La finalul unei curse, un şofer mascat numit Frankenstein (David Carradine) este aproape de linia de sosire şi mai are un singur adversar, pe Machine Gun Joe (Tyrese Gibson). Copilotul lui, Case (Natalie Martinez), îi spune că armele defensive sunt defecte şi primeşte ordinul de-a se ejecta cu câteva momente înainte ca Joe să le arunce maşina în aer. În afară, Jensen Ames (Jason Statham) încearcă să ducă o viaţă normală şi să-şi întreţină familia în ciuda acestei situaţii dificile prin care trece ţara. Atunci când fabrica de oţel la care lucrează este închisă, el se întoarce acasă şi promite soţiei sale că va face totul pentru a avea grijă de ea şi bebeluşul lor, Piper.

El este apoi brusc lăsat inconştient de un atacator misterios, iar când se trezeşte, plin de sânge, descoperă că soţia i-a fost ucisă. El este arestat de poliţie şi realizează că i s-a înscenat uciderea soţiei sale. Şase luni mai târziu, Ames este condamnat şi trimis la Termina Island. După ce intră într-o altercaţie cu Pachenko (Max Ryan) şi gaşca lui, Hennessey îl informează că – deşi publicul şi ceilalţi participanţi nu ştiu asta – Frankenstein a murit, dar pentru că era foarte popular ea doreşte să-i păstreze vie legenda pentru a avea o audienţă mai mare. Ea îl convinge pe Ames să se dea drept Frankenstein şi să participe la curse, spunându-i că mai are nevoie doar de o singură cursă câştigată pentru a fi eliberat din moment ce Frankensteinul original le-a câştigat deja pe celelalte patru.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Death Race - Cursa Mortala (2008)
Vizualizări: 6198 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar