menu
person

Ghost Rider – Demon pe doua roti (2007) KSmYi4lhfrM
[ · Captură ecran ]2015-05-27, 10:23 PM

Urmăreşte online filmul Ghost Rider 2007 (Demon pe două roţi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 1

De la Marvel Comics, creatorii filmelor Spider-Man™, Fastastic Four si X-Men, ne parvine un nou erou… Ghost Rider™. Cu mult timp in urma, superstar-ul motociclist cascador Johnny Blaze (Nicholas Cage) a facut un pact cu diavolul pentru a-i proteja pe cei pe care ii iubea cel mai mult: tatal sau si iubita sa din copilarie, Roxanne (Eva Mendes). Acum, Diavolul a venit pentru a-si recupera datoria. Ziua, Johnny este un cascador motociclist inrait… dar noaptea, in prezenţa raului, el devine Ghost Rider, un vanator de recompense al demonilor salbatici. Forţat sa faca voia Diavolului, Johnny este hotarat sa-si infrunte soarta si sa-si foloseasca puterile pentru a-i proteja pe cei nevinovaţi.
"Cred ca Ghost Rider este unul dintre mitologiile unice din universul benzilor desenate”, spune Nicholas Cage, care aduce personajul clasic de benzi desenate al Marvel la viaţa in filmul Ghost Rider al Columbia Pictures. Ca vanatorul e recompense al Diavolului, senzaţiile supranaturale ale Ghost Rider se potrivesc perfect cu personalitatea intensa si captivanta a lui Cage. "Este un personaj complicat care ia decizia sa-si vanda sufletul Diavolului, dar o face din dragoste, nu din lacomie sau ambiţie personala. Pentru mine, acesta este un material bogat cu care trebuie sa joc. Acest tip infricosator este un erou adevarat.”

Ghost Rider 2007 (Demon pe două roţi), film online DVDRip, subtitrat în Română

În America anilor 1800, Diavolul, Mefisto (Peter Fonda), îşi trimite vânătorul de recompense al damnaţilor, Ghost Riderul, pentru a recupera contractul a 100 de suflete viciate. Din cauză că natura contractului i-ar oferi lui Mefisto puterea de-a aduce Iadul pe Pământ, „Riderul” refuză să-i ofere contractul. Un secol şi jumătate mai târziu, Mefisto ajunge la cascadorul de 17 ani Johnny Blaze, care trăieşte o poveste de dragoste cu Roxanne, şi îi oferă şansa de a-i vindeca tatăl de cancer pulmonar în schimbul sufletului său, iar Johnny „semnează” accidental contractul. A doua zi dimineaţă, Johnny se trezeşte şi descoperă că tatăl lui nu mai este bolnav de cancer, numai că, în aceeaşi zi, el îşi pierde viaţa în timp ce făcea o cascadorie cu motocicleta.

Johnny îl acuză pe Mefisto că l-a păcălit şi a cauzat moartea tatălui său, dar Mefisto consideră că partea lui din contract a fost îndeplinită. Mulţi ani mai târziu, Johnny (Nicholas Cage) a devenit un cascador pe motocicletă faimos. El îşi reîntâlneşte iubirea din copilărie, Roxanne (Eva Mendez), acum jurnalistă, şi stabilesc să iasă în oraş la o cină în acea seară. În acelaşi timp, Blackheart (Wes Bentley), diabolicul fiu al lui Mefisto, vine pe pământ însoţit de Gressil, Abigor şi Wallow, un grup de îngeri decăzuţi. Ei sunt demoni care au fost izgoniţi din Rai de Sfântul Mihail, iar Blackheart îi însărcinează cu găsirea contractului pierdut din San Venganza.

În replică, Diavolul îl face pe Johnny noul Ghost Rider şi îi oferă sufletul înapoi în schimbul înfrângerii lui Blackheart. Johnny se transformă total în Ghost Rider şi porneşte lupta, iar între timp face rost de un lanţ cu puteri demonice pe care-l foloseşte pentru a-l omorî pe Gressil. În drumul spre ceilalţi aude o femeie ce este jefuită. El îl opreşte pe atacator şi îşi foloseşte cea mai puternică armă asupra sa – „The Penance Stare”; o putere prin care sufletul omului este supus tuturor durerilor pe care le-au cauzat altora. Jefuitorul sfârşeşte într-o stare catatonică, mai rea decât moartea însăşi, ceea ce reprezintă „arderea” sufletului său.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Ghost Rider, Demon pe doua roti, Ghost Rider online subtitrat, Ghost Rider film dvdrip cu subtitra, Ghost Rider film online subtitrat
Vizualizări: 5086 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar