menu
person

Immortals (2011) - Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor
[ · Captură ecran ]2013-10-01, 4:00 AM
Immortals 2011 free online subtitrat in romana este un film online gratis de drama si actiune in principal, care se bazeaza pe legendele Greciei Antice.

Dupa ce Titanii cu ceva timp in urma fusesera invinsi de Zei, din nou un mare pericol ii ameninta pe locuiturii tinutului. In Immortals 2011 online gratis subtitrat in romana Grecia este parjolita de catre regele Hyperion, un rege insetat de sange ce vroia sa puna stapanire pe intreaga umanitate. Cu armata sa, Hyperion distrugea tot ce gasea in cale in Grecia pentru a ajunge la legendarul arc Epirus creat de catre Zeita Ares, acesta fiind singura unealta cu care puteai elibera Titanii inchisi in Muntele Tartaros dupa ce au fost invinsi de catre Zei cu mult timp in urma.Immortals 2011 free online subtitrat in romana este un film online gratis de drama si actiune in principal, care se bazeaza pe legendele Greciei Antice.

Dupa ce Titanii cu ceva timp in urma fusesera invinsi de Zei, din nou un mare pericol ii ameninta pe locuiturii tinutului. In Immortals 2011 online gratis subtitrat in romana Grecia este parjolita de catre regele Hyperion, un rege insetat de sange ce vroia sa puna stapanire pe intreaga umanitate. Cu armata sa, Hyperion distrugea tot ce gasea in cale in Grecia pentru a ajunge la legendarul arc Epirus creat de catre Zeita Ares, acesta fiind singura unealta cu care puteai elibera Titanii inchisi in Muntele Tartaros dupa ce au fost invinsi de catre Zei cu mult timp in urma. Acest film online Immortals 2011 online subtitrat ia o,, intorsatura favorabila atunci cand un taran pe nume Tezeu pare a fi singura speranta pe care o mai au, deoarece din cauza legilor Zeii nu intervin in conflictele umane totul parea in zadar in Immortals 2011 subtitrat gratis pana la aparitia lui Tezeu care porneste o revolta impotriva lui Hyperion pentru a salva patria si Zeii.Mai jos puteti accesa variantele pentru vizionare Immortals 2011 online gratis cu subtitrare in limba romana, puteti gasi linkuri pentru download subtitrare Immortals 2011 / descarcare subtitrare Immortals 2011. Tot pe aceasta pagina puteti sa priviti si trailerul pentru Immortals 2011 online subtitrat in romana.

Va dorim vizionare placuta a acestui film online Immortals 2011 gratis subtitrat !!

Vizioneaza film online subtitrat

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Immortals (2011), Nemuritorii 3D, Războiul Zeilor
Vizualizări: 17455 | Descărcări: 0 | Comentarii: 3 | Evaluare: 4.4/20
Total comentarii : 3
avatar
0
1
facetii ceva ca nu merge filmul
avatar
0
2
NU MERGE FILMUL
avatar
0
3
Nu MERGE FILMUL
ComForm">
avatar