menu
person

Snakes on a Plane (2006) - Avionul cu Serpi --4iHxLJWvI
[ · Captură ecran ]2015-09-09, 6:38 PM

Partea 1

Partea 2

Sean Jones (Nathan Phillips) se aflã într-o plimbare cu bicicleta, prin luxurianta vegetatie a Insulelor Hawaii, când dã peste crima vicioasã si brutalã a unui procuror proeminent din LA, crimã înfãptuitã de un bine cunoscut dar eluziv gangster, Eddie Kim.

Kim spera cã acest lucru va opri investigatia penalã în afacerile lui cu droguri, santaj, prostitutie infantilã si arme, dar un martor stricã totul. Sean este acum singura persoanã care l-a vãzut în timp ce a comis crima si ceea ce a urmat, el devine acum singurul martor capabil sã asigure cã acest criminal notoriu si foarte de greu de prins va fi închis pe viatã.

Pentru a face acest lucru, Sean trebuie mai întâi sã fie convins sã se prezinte în fata marelui juriu al orasului Los Angeles si pentru a face acest lucru, el trebuie sã pãrãseascã insula si sã reuseascã sã rãmânã în viatã, ferindu-se de asasinii lui Kim.

Acest lucru nu este usor de realizat de vreme ce Kim si echipa lui sunt constienti de ceea ce Sean a vãzut, si cã el este unica sansã a procurorilor sã înfrângã imperiul criminal al lor. Ei vor face tot ceea ce este necesar pentru a îl opri.

Agentul FBI Neville Flynn (Samuel L. Jackson) este un expert în ceea ce priveste situatiile cu adevãrat periculoase. El deja l-a salvat pe Sean de la prima tentativã de ucidere întreprinsã de Kim l-a doar câteva ore dupã ce el a fost martor la aceea crimã.

Flynn este pregãtit pentru provocarea de a îl duce pe Sean la Los Angeles si astfel sã închidã pe unul dintre cei mai vânati criminali din America. Planul este sã foloseascã un avion privat ca momealã în timp ce ei se vor deplasa cu un avion comercial, fiind ascunsi în acesta, la etajul superior, în felul acesta dorind sã se ducã în Los Angeles pentru ca Sean sã depunã mãrtuire.

Cu toate acestea, un informator din cadrul personalului de la aeroport îi spune lui Kim planul celor doi de a folosi un avion Pacific Air pentru a-l duce pe Sean la Los Angeles în locul unui zbor cu un avion privat, astfel cã acum tot ceea ce trebuie Kim sã facã este sã se asigure cã avionul nu va ajunge niciodatã la Los Angeles sau cã Sean nu va coborâ din avion în viatã. Cum va face el acest lucru …… punând SERPI în avion.

Sute de serpi veninosi de toate mãrimile si formele sunt urcati pe ascuns în cargoul avionului si dupã aceea eliberati în avion în momentul decolãrii.

Ei se târãsc pe sub burta avionului, prin gurile de ventilatie si cablurile electrice ale avionului, distrugând mecanismele cheie de operare ale avionului. Odatã ce îsi fac loc în spatiul obisnuit al cabinei, ei terorizeazã si ucid din instinct, în timp ce în cargou, acesti serpi au inhalat feromoni, substantã chimicã ce îi determinã sã fie mai agresivi si în felul acesta mult mai periculosi si cu instinctul de a ucide mult mai pronuntat.

Pentru a supravietui atacului, membrii echipajului si pasagerii trebuie sã lucreze împreunã pentru a a se tine departe de aceste animale ucigase pe cât este posibil, lucru foarte greu datoritã faptului cã serpii se pot târâ în liniste în orice locuri ale aviounului.

Flynn si Claire Miller (Julianna Margulies), o însãtoare de zbor si viitoare studentã la facultatea de drept, fac tot ceea ce le stã în putintã pentru a mentine pasagerii calmi si uniti în timpul acestei crize.

Pasagerii si si membrii echipajului trebuie împreunã sã opreascã acest atac, sã ducã avionul la sol în ordine si sã îl ajute pe agentul Flynn sã îl apere pe Sean. Printre acesti pasageri si membrii ai echipajului se aflã Mercedes (Rachel Blanchard), o fatã petrecãreatã, bogatã, originarã din Los Angeles, lipitã de telefonul ei si care cãlãtoreste împreunã cu micul ei cãtelus Mary-Kate; Three G (Flex Alexander) un viitor cântãret de muzicã rap si un germofob cãlãtorind cu anturajul sãu Troy (Kenan Thompson) si Big Leroy (Keith Dallas); tânãra mamã Maria cu bebelusul sãu (Elsa Pataky); însotitorii de zbor Ken (Bruce James), care se va retrage în curând, Grace (Lin Shaye) si Tiffany (Sunny Mabrey).

Acest grup trebuie acum sã lucreze împreunã dacã doresc sã aibã vreo sansã de supravietuire împotriva atacului serpilor sau posibilei defectiuni tehnice cauzatã de reptilele ucigase, în timp ce ei se aflã la peste 8.000 de metrii, în aer.

New Line Cinema prezintã thrilerul de actiune “SERPI ĨN AVION”, cu Samuel L. Jackson (Coach Carter, Stars Wars: Episodes III – Revenge of the Sith), Julianna Margulies (ER, Ghost Ship) si Nathan Phillips (Australian Rules, Under the Radar), sub regia lui David R. Ellis (Final Destination 2, Cellular) avându-I ca producãtori pe Gary M. Levinsohn (Saving Private Ryan, The Patriot), Don Granger (Timeline) si Craig Berenson.

Scenariul îi apartine lui John Heffernan. Ĩn film mai joacã: Rachel Blanchard (Without a Paddle, Where the Truth Lies), Flex Alexander (One on One), Kenan Thompson (My Boss’s Daughter, Fat Albert), Sunny Mabrey (XXX: State of the Union), Elsa Pataky, Lin Shaye, Bobby Cannavalle si David Koechner.

Directorul de imagine este Adam Greenberg (The Terminator, The Santa Clause 2), Designerul costumelor este Karen Matthews (Stealing Sinatra, White Noise), montajul este realizat de Howard Smith (Blade Trinity).

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Snakes on a Plane (2006) Avionul cu
Vizualizări: 7327 | Descărcări: 0 | Comentarii: 3 | Evaluare: 4.5/8
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar