menu
person

The Avengers (2012) a-7MWYqicC0
[ · Captură ecran ]2015-09-29, 1:46 AM

The Avengers online cu subtitrare în Română

Server 1

SERVER 2


The Avengers 2012 online subtitrat este un film online subtitrat produs in studiourile de la Marvel. In The Avengers 2012 online subtitrat in romana este vorba despre o invazie extraterestra ce necesita formarea unei echipe cu cei mai puternici oameni de pe pamant printre care si Iron Man sau Capitanul America pentru a reusi sa invinga acei extraterestri, si implicit pentru a salva Pamantul.

The Avengers – Razbunatorii -online cu subtitrare in Romana si calitate DVDRip

Loki Asgardian îl întâlnește pe Other, liderul unei rase extraterestre cunoscută sub numele de Chitauri. În schimbul recuperăii Tesseract 2, o sursă de energie puternică a cărei potențial este necunoscut, Other îi promite lui Loki o armată de Chitauri cu care să poată subjuga Pământul. Nick Fury, director al agenției de spionaj SHIELD, și agentul său locotenent Maria Hill ajung la un centru de cercetare de la distanță în prag de a fi evacuat, în cazul în care fizicianul Dr. Erik Selvig, care conduce o echipa de cercetare experimente pe Tesseract, dă greş.

Agentul Phil Coulson explică faptul că obiectul a început să radiaze o formă neobişnuită de energie. Tesseract brusc activează și deschide un portal, care-i permite lui Loki a ajungă pe Pământ. Loki ia Tesseract şi îşi foloseste sceptrul pentru a înrobi și mai multe agenții Selvig, inclusiv Clint Barton, să-l ajute în refugiul lui.

 
Ca răspuns la atac, Fury reactivează “Inițiativa Avengers”. Agentul Natasha Romanoff este trimis la Calcuta, India, pentru a-l recruta pe Dr. Bruce Banner; Coulson îi face o vizită lui Tony Stark să reia cercetările lui Selvig; Fury îl abordează pe Steve Rogers, cu misiunea de-a prelua Tesseract. În timp ce Barton fură iridiu necesar pentru a stabiliza puterea Tesseractului, Loki crează o diversiune de la Stuttgart, Germania, ceea ce duce la o confruntare cu Rogers, Stark, și Romanoff , ce se termină cu predarea lui Loki. În timp ce Loki este escortat la scut, Thor, fratele său vitreg, sosește și-l eliberează sperând să-l convingă să renunțe la planul său și a reveni la Asgard. După o confruntare cu Stark și Rogers, Thor este de acord să-l ia pe Loki.

 

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Avengers (2012) online, Sci-Fi, The Avengers (2012), Filme 2012, actiune, The Avengers (2012) online subtitra
Vizualizări: 30666 | Descărcări: 0 | Comentarii: 15 | Evaluare: 4.4/52
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar