menu
person

The Beach – Plaja 2000 lBJ9MAectV0
[ · Captură ecran ]2015-08-02, 5:01 PM

Urmăreşte online filmul The Beach – Plaja 2000, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


( Cu Leonarod DiCaprio )
Richard este un tanar american care se afla in vacanta in Asia cu cativa prieteni din Europa. In Bangkok face cunostinta cu un scotian nebun care isi spune Daffy Duck. Inainte ca Daffy sa se omoare, ii da lui Richard o mapa a unui loc din Tailanda care, sustine el, este un adevarat paradis pe pamant. Neavand altceva mai bun de facut, Richard si prietenii sai incearca sa gaseasca locul de pe harta, pe care, dupa o calatorie periculoasa, il gasesc. Aici descopera ca nu sunt singurii oameni de pe insula; un grup numeros de persoane veniti din toate colturile lumii deja traiesc in apropierea tarmului, iar cativa bastinasi care planteaza marijuana pe colinele din imprejurimi nu apreciaza prezenta intrusilor.

The Beach – Plaja 2000, film online DVDRip, subtitrat în Română

Richard (Leonardo DiCaprio), un tânăr american care adoră să se plimbe prin lume, soseşte în Bangkok, Thailanda, pentru a căuta o aventură. El se întâlneşte apoi cu Daffy (Robert Carlyle), un călător scoţian cu probleme mintale care-i spune despre o insulă frumoasă din Golful Thailandez, nelocuită de nimeni şi interzisă, însă acolo se află o plajă minunată neatinsă de industria turismului. El îi povesteşte în termeni vagi că s-a stabilit acolo în secret cu un grup de oameni, dar au întâmpinat unele dificultăţi şi a ales să plece.

Mai târziu, Richard găseşte o hartă desenată de mână care-i indică locul în care se află insula. Richard se întâlneşte ulterior cu un cuplu de francezi, Françoise (Virginie Ledoyen) şi iubitul acesteia, Étienne (Guillaume Canet), şi îi convinge pe cei doi să i se alăture în căutarea insulei – acest gest vine în primul rând ca urmare a unei atracţii pe care o are faţă de Françoise. Ei pleacă împreună din Bangkok spre ţărmul Ko Samui din Golf, acolo unde Richard se împrieteneşte cu alţi doi surferi americani.

Şi aceştia au auzit despre „plaja mitică” şi au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Cei trei ajung în cele din urmă pe arhipelagul insulei şi înoată câteva sute de metri pentru a ajunge la ţărm. Atunci când sosesc pentru prima oară, ei dau peste o plantaţie uriaşă de marijuana păzită straşnic de către fermierii thailandezi înarmaţi cu AK-47, reuşind cu greu să treacă neobservaţi de aceştia. După ce sar de pe o stâncă înaltă într-un lac, ei sunt văzuţi de Keaty (Paterson Joseph), care îi ia în comunitatea de pe plajă ce constă în 30 de persoane.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Beach (2000) Plaja
Vizualizări: 3789 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/7
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar