menu
person

The Day After Tomorrow (2004) – Unde vei fi poimaine? 8My7OL4_sus
[ · Captură ecran ]2015-01-17, 10:01 PM

Urmăreşte online filmul The Day After Tomorrow 2004 (Unde vei fi poimâine?), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Cercetarile sale indica faptul ca fenomenul de incalzire globala a planetei poate declansa o schimbare brusca si catastrofica a climei Pamantului. Probele luate de el din gheturile Antarcticii certifica faptul ca acest lucru s-a mai intamplat candva, cu 10.000 de ani in urma. De aceea, Hall avertizeaza oficialitatile ca nenorocirea se poate repeta, daca nu se iau masuri. Din pacate, avertismentul sau vine prea tarziu. Totul incepe atunci cand Hall este martor la desprinderea unei bucati din calota de gheata a Antarcticii. Urmeaza o serie de fenomene meteorologice alarmante, petrecute in diverse zone de pe glob: peste Tokyo se abate o ploaie cu grindina, cu bucati de gheata de marimea unui grapefruit, in Hawaii se raporteaza uragane nemaivazute, la New Delhi ninge, iar Los Angeles-ul este biciuit de tornade.

The Day After Tomorrow 2004 (Unde vei fi poimâine?), film online DVDRip, subtitrat în Română

Aflat într-o expediţie în Antarctica, paleoclimatologul Jack Hall (Dennis Quaid), alături de colegii lui Frank (Jay O. Sanders) şi Jason (Dash Mihok), forează pentru a preleva nişte mostre de pe Larsen Ice Shelf pentru NOAA când a cedat gheaţa. Mai târziu, Jack îşi prezintă concluziile în cadrul unei conferinţe a Naţiunilor Unite despre încălzirea globală, dar nu reuşeşte să-i convingă pe diplomaţi sau pe Vice Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Raymond Becker (Kenneth Welsh), despre pericolul care ne paște. Cu toate acestea, profesorul Terry Rapson (Ian Holm) de la Centrul de Cercetare Climatică din Scoţia, crede în teoriile lui Jack. Câteva geamanduri din Oceanul Atlantic arată simultan o scădere a temperaturii oceanului, iar Rapson concluzionează că asta se întâmplă din cauza gheţii polare ce afectează curentul Oceanului.

El îl contactează pe Jack, al cărui model de vreme paleoclimatologic prezintă cum au cauzat schimbările climatice prima Eră Glaciară. Echipa lui, împreună cu meteorologul NASA Janet Tokada (Tamlyn Tomita), construieşte un model de prognoză. De-a lungul întregii lumi, vremea violentă cauzează distrugeri masive. Preşedintele Americii autorizează FAA să suspende traficul aerian din cauza turbulenţelor severe. La Staţia Internaţională Spaţială (ISS) trei astronauţi văd un sistem uriaş de furtuni care mătură emisfera nordică, ceea ce le întârzie întoarcerea acasă.

Situaţia se înrăutăţeşte atunci când sistemul de furtuni se transformă în trei super-furtuni masive, asemănătoare cu tornadele, iar „ochiurile” poartă temperaturi de -150 de grade ce îngheaţă totul în calea lor. Vremea devine tot mai violentă, cauzând ambuteiaje şi inundaţii pe străzile din Manhattan. Fiul lui Jack, Sam (Jake Gyllenhaal), aflat în vizită la New York, îşi sună tatăl şi îi promite că se întoarce acasă cu primul tren, numai că inundaţiile duc la închiderea Staţiei Grand Central, astfel că el rămâne blocat în oraş, împreună cu prietena faţă de care are sentimente ascunse, Laura (Emmy Rossum).

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Day After Tomorrow online subti, Dennis Quaid, The Day After Tomorrow, The Day After Tomorrow film online, Jake Gyllenhaal
Vizualizări: 2930 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/5
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar