menu
person

The Happening (2008) Intamplarea - Film Online Subtitrat
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 11:22 PM
Un thriller ce pune Planeta in ipostaza de victima a actiunilor omenirii impotriva ei, razbunandu-se printr-un cataclism natural. Profesorul de biologie, Eliot Moore, isi da seama de pericol si incearca sa se ascunda impreuna cu familia lui de dezastrul care vine asupra lor. Pe langa fuga lor, Eliot trebuie sa isi rezolve conflictul cu sotia, Alma, pentru a nu se ajunge la divort.

The Happening 2008 (Întâmplarea), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Central Park din New York oamenii încep să comită sinucideri în masă. La început se consideră că acest lucru se petrece din cauza unui atac terorist cu arme biologice, comportamentul răspândindu-se prin întreaga regiune de est a Statelor Unite. Elliot Moore (Mark Wahlberg), un profesor de ştiinţă din Philadelphia, aude despre atacuri şi hotărăşte să ia trenul pentru a se duce în Harrisburg împreună cu soţia lui, Alma (Zooey Deschanel). Ei sunt însoţiţi de prietenul lui, Julian, şi de fiica acestuia în vârstă de opt ani, Jess.

Soţia lui Julian este blocată în Philadelphia, dar au stabilit să se întâlnească toţi în Harrisburg. Trenul pierde toate contactele radio în drum spre destinaţie şi se opreşte într-un mic oraş. Ei primesc vestea că oraşul Philadelphia a fost atacat de o toxină puternică, aceeaşi care cauzează sinuciderile în masă, iar soţia lui Julian nu a reuşit să se îmbarce în trenul către Harrisburg, astfel că acesta hotărăşte să plece în căutarea ei să se asigure că este bine, lăsând-o pe fiica lui în grija celor doi soţi.

Din păcate, oraşul respectiv a fost şi el afectat de toxină şi, drept urmare, atât şoferul maşinii cu care se deplasa cât şi Julian comit suicid. Elliot, Alma şi Jess se alătură altor doi soţi şi fug din zonă. Aceştia consideră că plantele sunt responsabile de această epidemie, ele fiind capabile să emane nişte chimicale pentru a se proteja. Echipa se întâlneşte cu alţi supravieţuitori şi se despart în două grupuri pentru a încerca să ajungă la adăpost.

Urmărește online filmul The Happening 2008 (Întâmplarea), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: The Happening (2008) Intamplarea -
Vizualizări: 7519 | Descărcări: 0 | Evaluare: 3.8/11
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar