menu
person

The Hurt Locker - Misiuni periculoase (2008) 2GxSDZc8etg
[ · Captură ecran ]2015-09-05, 1:30 PM

Urmăreşte online filmul The Hurt Locker (Misiuni Periculoase), premiat cu OSCAR în 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


"The Hurt Locker Online Subtitrat"Filmul e un portret izbitor al unor soldaţi americani: nu oricare, ci aceia care au una din cele mai primejdioase misiuni din lume – de a dezamorsa bombe în mijlocul luptelor. Atunci când un sergent nou, James, preia comanda unei unităţi super-antrenate de genişti (după ce fostul ….

Sergentul William James, un veteran cu multe bătălii la activ, devine noul lider al echipei de genişti în Războiul din Irak, înlocuindu-l pe Matthew Thompson care a fost ucis de un dispozitiv improvizat cu detonare de la distanţă prin telecomandă, în Bagdad. Metodele lui James şi atitudinea sa sfidătoare îi fac pe colegi să îl considere nesăbuit şi încep să apară tensiunile între ei. Atunci când sunt trimişi să dezamorseze nişte dispozitive explozive într-o zonă izolată din deşert, James se întoarce pentru a-şi recupera mănuşile uitate acolo, iar unul dintre colegi se gândeşte dacă să-l ucidă „accidental” pe acesta prin detonarea explozibilului, dar renunţă la idee.

În drumul de întoarcere spre bază, aflaţi într-un Humvee, echipa vede cinci oameni înarmaţi şi îmbrăcaţi în veşminte arabe lângă maşina lor ce avea pană de cauciuc. După o discuţie tensionată, bărbaţii îşi dezvăluie identitatea de mercenari britanici şi au capturat doi terorişti aflaţi pe lista celor mai căutaţi oameni din Irak. Apoi, ca din senin, asupra grupului se trage cu arme de foc, iar în agitaţia produsă, cei doi prizonieri încearcă să fugă, dar liderul mercenarilor îşi aminteşte că recompensa era valabilă indiferent că erau aduşi morţi sau vii, aşa că-i împuşcă. În cele din urmă, James şi colegul său reuşesc să-i ucidă pe atacatori, dar trei dintre mercenari au fost deja omorâţi, inclusiv liderul.

În timpul unui raid de la un depozit, James descoperă trupul unui copil care avea implantat chirurgical în interior o bombă. James crede că acel copil este „Beckham”, un puşti irakian cu care se împrietenise şi de la care cumpăra DVD-uri. Ceva mai târziu, James părăseşte baza militară şi caută să se răzbune pe cei care i-au făcut acea oroare copilului. În tentativa lui de-ai pedepsi pe insurgenţi, îi atrage fără să vrea şi pe colegii lui şi le pune vieţile în pericol.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Filme Online Razboi The Hurt, The Hurt Locker, Film 2008 The Hurt Locker Online, Descarca Subtitrare The Hurt Locker, Misiuni periculoase (2008)
Vizualizări: 6423 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.0/12
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar