menu
person

The Quick and the Dead (1995) NfRrEUz62Lw
[ · Captură ecran ]2016-02-04, 1:19 AM

Urmăreşte online filmul The Quick and the Dead 1995 (Mai iute ca moartea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Ellen, o necunoscuta pistolara, intra intr-un mic si deprimant oras de preerie tinand secret motivul aparitiei sale in acel loc. La scurt timp dupa sosirea ei, un preot local, Cort, este aruncat intr-un local in timp ce au loc inscrierile pentru un concurs de trageri. Premiul competitiei este o suma mare de bani, iar singura regula este sa urmezi regulile impuse de Herod, "stapanul" micului orasel. Se pare insa ca Herod a aranjat acest spectacol de impuscaturi pentru a-l forta pe preotul Cort(fost nelegiuit si membru al bandei lui Herod) sa se angajeze din nou in lupta. Cort refuza sa mai foloseasca pistolul, dar Herod este determinat sa-l faca pe acesta sa se abata de la noua cale aleasa.

The Quick and the Dead 1995 (Mai iute ca moartea), film online HD, subtitrat în Română

O pistolară al cărei nume nu este menţionat şi se face referire la ea doar ca „The Lady” (Sharon Stone), intră în oraşul Vestului Sălbatic Redemption în anul 1881 şi se implică într-o competiţie organizată de liderul nemilos al oraşului John Herod (Gene Hackman), un fost nelegiuit. Ea se întâlneşte apoi cu unul dintre foştii colegi de fărădelegi al lui Herod care a devenit între timp preot, Cort (Russell Crowe), pe care Herod l-a capturat l-a forţat să participe la această întrecere, şi pe Fee „The Kid” Herod (Leonardo DiCaprio), un puştan tupeist care speră să-l impresioneze pe acesta prin câştigarea întrecerii.

El crede ca Herod este tatăl lui şi speră că dacă va câştiga competiţia de pistolari îi va dovedi acestuia că este sânge din sângele lui. Chiar dacă acum este preot, Cort este foarte rapid şi talentat în mânuirea pistoalelor, fiind de altfel singurul om pe care Herod îl respectă cu adevărat şi de care se teme în acelaşi timp. Herod încearcă să ascundă aceste sentimente printr-un comportament inuman şi tortură la adresa lui Cort.

În prima rundă de dueluri, Herod îl omoară pe lăudărosul Ace Hanlon care și-a asumat anumite merite pentru niște acțiuni pe care le întreprinsese Herod. The Lady învinge un vechi inamic de-al ei pe care l-a lăsat încătușat de un vagon, iar Cort trece de unul dintre oamenii lui Herod care credea că preotul va fi o pradă ușoară. Mai târziu, Herod află că localnicii au angajat în secret un vânător de recompense, Clay Cantrell (Keith David), pentru a intra în competiție și a-l ucide.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: vizioneaza filme online 2010, online movies, The Quick and the Dead (1995), filme online cu subtitrare in roman, free online movies subttitle in rom
Vizualizări: 6441 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.1/15
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar