menu
person

Underworld Awakening (2012) rzRQwjlecFE
[ · Captură ecran ]2016-02-04, 1:13 AM

Urmăreşte online filmul Underworld 4: Awakening 2012 (Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Vizualizezi pagina filmului Underworld Awakening 2012 online subtitrat. Acesta face parte din categoria Filme online de groaza, filme online gratis si filme online 2012.

Lyncanii si vampirii isi incep din nou luptele duse la extrem, pana la moarte in Underworld Awakening 2012 online gratis subtitrat, dar de data aceasta si oamenii se vor implica in eternul razboi dintre cele doua specii nemuritoare, acestia dorind exterminarea acestora. Selene evadand dupa 15 ani dintr-o inchisoare criogenica controlata de catre oameni nimereste in centrul luptei din Underworld Awakening 2012 online subtitrat duse intre oameni si creaturile intunericului.

Selena redevine liderul vampirilor razboinici, iar atunci cand afla de existenta fiicei hibrid lyncan/vampir pe nume Nissa, aceasta porneste un razboi ce vizeaza distrugerea companiei ce dezvolta super lyncani pentru a distruge toti vampirii in acest film Underworld Awakening 2012 online subtitrat in romana.

Variante pentru vizionare Underworld Awakening 2012 online gratis subtitrat fara intrerupere gasesti mai jos, la fel ca si trailerul filmului si download subtitrare Underworld Awakening 2012.

Variante pentru vizionare Underworld Awakening 2012 online gratis


Daca ti-a placut acest film Underworld Awakening 2012 online subtitrat in limba romana te rugam sa lasi un comentariu in legatura cu acest film Underworld Awakening 2012 online gratis subtitrat si speram ca o sa revii pe Analysis.ucoz.com pentru a vedea mai multe filme online gratis subtitrate fara intrerupere.

Underworld 4: Awakening 2012 (Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viaţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

La nouă zile după moartea lui Alexandru, Marcus şi William în Underworld: Evolution, oamenii au capturat-o pe Selene (Kate Beckinsale) în timpul „Purificării”, o cruciadă militară de-a extermina Vampirii şi Lycanii. Vampii au dus un război de gherilă împotriva guvernului, dar oamenii i-au surclasat, forţându-i pe supravieţuitori să trăiască în subterane şi să reziste oamenilor pe cont propriu. Doisprezece ani mai târziu, guvernele oamenilor şi-au încheiat campaniile împotriva Vampirilor şi Lycanilor. Au reuşit să anihileze 95% din rasa Vampirilor şi se crede că Lycanii au fost exterminaţi complet. Selene, numită acum „Subiectul 1”, este eliberată din criogenie de „Subiectul 2” şi evadează din corporaţia medicală Antigen.

Corporaţia doreşte, aparent, să dezvolte un antidot pentru virusul care creează Vampiri şi Lycani. Selene are viziuni pe care le urmează, crezând că au legătură strânsă cu dragostea ei, hibridul Vampir-Lycan Michael Corvin. Viziunile o conduc spre o clădire unde este urmărită de David (Theo James), un alt vampir. În timp ce vorbeşte cu David, Selene are încă o viziune şi descoperă o fetiţă pe nume Eve (Subiectul 2). Eve (India Eisley) se dovedeşte a fi, de asemenea, un hibrid Vampir-Lycan şi este fiica lui Selene cu Michael. Selene şi David pleacă de la clădire alături de Eve, dar sunt atacaţi de un grup de Lycani bolnavi. Eve este rănită grav de unul dintre ei şi David insistă să fie dusă la sicriul lui.

Tatăl lui David, Thomas, o învinovăţeşte pe Selene pentru că a provocat distrugerea Vampirilor. Thomas le spune ca Michael a murit acum 12 ani. O femeie Vampir îşi oferă sângele pentru a o vindeca pe Eve, care pare să nu conştientizeze efectele pe care le are dacă îl bea. Încurajată de Selene, ea acceptă cadoul şi se vindecă imediat. Jacob Lane (Stephen Rea), directorul Antigen, se dovedeşte a fi un Lycan, alături de fiul său, Quint (Kris Holden-Ried). „Antidotul” la care lucrează corporaţia este, de fapt, un drog menit să facă Lycanii imuni la efectele devastatoare ale argintului asupra speciei lor şi să le sporească abilităţile fizice. Pentru a reuşi asta, este nevoie de codul genetic al lui Eve, aşa că Lane îşi trimite fiul împreună cu alţi Lycani pentru a o recupera.

Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Underworld Awakening (2012) online, Underworld Awakening (2012)online h, Underworld Awakening (2012) online , Underworld Awakening (2012)
Vizualizări: 15955 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.0/18
Total comentarii : 1
avatar
1
NU SE POATE VIZIONA
ComForm">
avatar