menu
person

V for Vendetta (2006) - V de la Vendetta
[ · Captură ecran ]2015-12-14, 1:29 PM
Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti V for Vendetta online gratis. Filmul ne prezinta povestea unei tinere din clasa muncitoare pe nume Evey, care este salvata de un om mascat cunoscut doar avand initiala V. V incearca sa elibereze poporul Angliei de coruptie si cruzimea care i-au otravit guvernarea. Descoperind adevarul despre V, Evey, descopera in acelasi timp si adevarul despre sine, si devine aliata lui V.Analysis.uCoz.Com va invita sa urmariti V for Vendetta online gratis. Filmul ne prezinta povestea unei tinere din clasa muncitoare pe nume Evey, care este salvata de un om mascat cunoscut doar avand initiala V. V incearca sa elibereze poporul Angliei de coruptie si cruzimea care i-au otravit guvernarea. Descoperind adevarul despre V, Evey, descopera in acelasi timp si adevarul despre sine, si devine aliata lui V.

Vizioneaza film gratis hd V for Vendetta (2006) - V de la Vendetta online Subtitrat!

V for Vendetta 2005 (V de la Vendetta), film online subtitrat în Română

În anul 2030 lumea se află într-o degringoladă şi război, în timp ce Regatul Unit rămâne stabil sub conducerea regimului fascist al partidului Norsefire. Prizonierii politici, homosexualii şi alţi indezirabili sunt plasaţi în lagăre de concentrare. Evey Hammond, o femeie care lucrează la Televiziunea Britanică, este salvată din mânile unor membri ai poliţiei care doreau s-o violeze de un justiţiar c-o mască a la Guy Fawkes, care-şi spune „V”. El o duce pe un acoperiş pentru a privi distrugerea „Old Bailey”. Norsefire încearcă să muşamalizeze atacul spunând că a fost o „demolare controlată” a unei clădiri nesigure, dar V preia controlul asupra televiziunii pentru a-şi asuma acest atac.

El le cere britanicilor să se răscoale împotriva guvernului lor şi să se întâlnească cu el peste un an, fix în data de 5 Noiembrie, în faţa Palatului Parlamentului, pe care promite că-l va distruge. Evey îl ajută pe V să fugă, dar este prinsă în învălmăşeală şi îşi pierde cunoştinţa. V o ia şi o duce în ascunzătoarea lui, „the Shadow Gallery”, unde îi spune că trebuie să rămână ascunsă acolo până pe data de 5 Noiembrie, noaptea lui Guy Fawkes, anul viitor. Când află că V omoară oficialităţi guvernamentale, Evey fuge din ascunzătoare şi se duce acasă la şeful ei, Deitrich. După ce acesta face o satiră despre guvern în emisiunea sa, casa lui este ţinta unei razii, iar Evey este capturată. Ea este încarcerată şi torturată zile în şir pentru a oferi informaţii despre V.

Urmăreşte online filmul V for Vendetta 2005 (V de la Vendetta), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 4, CD 1

SERVER 4, CD 2


Categorie: Actiune | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: V for Vendetta (2006), V de la Vendetta
Vizualizări: 4313 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.7/7
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar