menu
person

Windtalkers (2002) KOmH0_F8_XI
[ · Captură ecran ]2015-05-06, 4:26 PM

Urmăreşte online filmul Windtalkers 2002 (Mesaje secrete), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


In timpul celui de-al doilea razboi mondial, doi puscasi marini, Joe Enders, un "veteran” al Marinei si "Ox” Anderson, mai tanar si neexperimentat, sunt desemnati protectorii mesagerilor codului navajo. Ei trebuie sa previna cu orice pret ca acestia sa fie capturati si limbajul codificat sa cada in mana japonezilor. Daca la inceput Joe este frustrat de sarcina ce i s-a impus, respectul sau va creste pe masura ce acestia se dovedesc a fi de mare ajutor in cruda batalie de cucerire a Saipanului

Windtalkers 2002 (Mesaje secrete), film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Cpl. Joe Enders (Nicolas Cage) vrea să se întoarcă în activitate cu ajutorul farmacistei Rita (Frances O’Connor) după ce a supravieţuit unei bătălii cumplite ce a avut loc în Insulele Solomon împotriva Armatei Imperiale Japoneze care i-a ucis întreaga unitate şi l-a lăsat aproape surd din cauza unei grenade ce a explodat în apropierea sa. Noua însărcinare a lui Enders este de-al proteja pe soldatul Ben Yahzee (Adam Beach), un membru al tribului Navajo care cunoaşte un grai codat pe care şi vorbitorii nativi ai acestei limbi au dificultăţi în a o înţelege, iar asta-i aduce gradul de Sergent. De asemenea, Sergentul Ox Anderson (Christian Slater) primeşte aceeaşi sarcină cu Charlie Whitehorse (Roger Willie).

Yahzee şi Whitehorse, prieteni de-o viaţă ce provin din acelaşi trib Navajo, sunt instruiţi să trimită şi să recepţioneze mesaje codate referitoare la poziţiile trupelor japoneze şi tot ce ţine de acest conflict. Lui Enders şi Anderson li se spune că oamenii Navajo care sunt capturaţi sunt torturaţi până la moarte şi codul nu poate pica niciodată pe mâinile inamicilor, ceea e înseamnă, în alţi termeni, că, dacă o eventuală capturare a acestora este iminentă, ei trebuie să-i omoare pe aceştia înainte de-a fi prinşi de inamici.

Invazia de la Saipan este prima experienţă de luptă a lui Yahzee şi Whitehorse. După ce plajele sunt asigurate prin lupte intense, Puşcaşii Marini cad victime unor atacuri involuntare din partea artileriei Americane. Radoiul lui Yahzee este distrus şi convoiul nu poate să solicite încetarea atacului. Fără posibilitatea de-a comunica şi cu „ploaia” de proiectile ce cade asupra lor din partea artileriei Americane, Yahzee pune în practică un plan de-a trece dincolo de liniile inamice fără a fi reperaţi pentru a căuta un radio împreună cu Enders.

Categorie: Actiune | Adăugat de: Whisper | Tag-uri: Windtalkers, WINDTALKERS (2002) online subtitrat, WINDTALKERS (2002) subtitrare, WINDTALKERS (2002) online movie, WINDTALKERS (2002) online gratis
Vizualizări: 6488 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.2/6
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar