menu
person

Corpse Bride (2005) - Mireasa Moarta
[ · Captură ecran ]2014-01-02, 2:37 PM

Urmăreşte online filmul animat Corpse Bride 2005 (Mireasa Moartă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

SERVER 2

SERVER 3


Corpse Bride 2005 (Mireasa Moartă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Într-un sat european al cărui nume nu este specificat, din Epoca Victoriană, Victor Van Dort (Johnny Depp), fiul unui vânzător de peşte bogat, şi Victoria Everglot (Emily Watson), fiica neglijată a unor aristocraţi urâcioşi, se pregătesc pentru nunta aranjată de părinţii lor care ar urma să-i ridice în rangul social pe părinţii lui Victor şi să readucă bogăţia familiei aflată într-un colaps financiar a Victoriei. Ambii sunt îngrijoraţi în privinţa căsătoriei cu cineva pe care nu-l cunosc, dar se îndrăgostesc imediat cum se văd pentru prima oară. După ce timidul şi neîndemânaticul Victor distruge repetiţia pentru nuntă şi este admonestat de Pastorul Galswells (Christopher Lee), el fuge şi îşi exersează jurămintele de nuntă într-o pădure din apropiere, punând verigheta pe rădăcina unui copac.

Rădăcina cu pricina se dovedeşte a fi degetul unei fete strigoi îmbrăcată într-o rochie de mireasă zdrenţuită care se ridică din mormânt şi susţine că acum este soţia lui Victor. Ajuns pe Tărâmul Morţilor, confuzul Victor află povestea lui Emily (Helena Bonham Carter), noua lui „mireasă”, ucisă cu mulţi ani în urmă. Drept dar de nuntă, Emily îi readuce la viaţă câinele mort al lui Victor, Scraps. Între timp, părinţii Victoriei aud că Victor a fost văzut în braţele unei alte femei şi devin suspicioşi.

Dorind să se întoarcă la Victoria, Victor o păcăleşte pe Emily să-l readucă pe Tărâmul celor Vii sub pretextul că doreşte să o prezinte părinţilor lui. Ea acceptă înţelegerea şi îl duce să-l vadă pe Elder Gutknecht (Michael Gough), bunul conducător al lumii de dincolo, pentru a-i trimite pe amândoi o perioadă pe Tărâmul celor Vii. Odată întors acasă, Victor îi cere lui Emily să aştepte în pădure în timp ce el se grăbeşte s-o vadă pe Victoria şi să-i spună că vrea să se însoare cu ea cât mai repede cu putinţă, cerinţă pe care Victoria o îmbrăţişează cu mare drag, numai că Emily nu este deloc dispusă să renunţe la „soţul” ei.

Categorie: Animatie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Mireasa Moarta, Corpse Bride (2005)
Vizualizări: 5633 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.9/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar