menu
person

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole 2010 Legende din regatul bufniţelor
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 12:05 PM

Legend of the Guardians The Owls of Ga’Hoole 2010 (Legende din regatul bufniţelor), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Soren (voce Jim Sturgess), o tânără Bufniţă de Hambar, locuieşte în Pădurea Tyto alături de familia lui. Lui Soren îi place foarte mult să asculte „Legendele din Ga’Hoole”, poveşti mitice despre bufniţele războinice care luptă împotriva altor bufniţe rele care-şi spun „Cei Puri”. Într-o zi, din gelozie faţă de abilităţile lui Soren, Kludd (voce Ryan Kwanten), fratele lui mai mare, îl împinge de pe cracă, dar cade şi el accidental. La sol, ei sunt atacaţi de un Diavol Tasmanian, dar sunt salvaţi/răpiţi de două bufniţe, Jatt (voce Leigh Whannell) şi Jutt (voce Angus Sampson), şi duşi la St. Aegolius, baza Celor Puri, unde Soren o întâlneşte pe Gylfie (voce Emily Barclay), o tânără bufniţă pitic, şi alţi pui de bufniţă.

La St. Aegolius, regina Celor Puri, Nyra (voce Helen Mirren), spune că tinerele bufniţe sunt sclavele ei. Când Soren şi Gylfie protestează, cei doi sunt repartizaţi drept „culegători”. Kludd îl respinge în mod direct pe Soren şi se alătură Celor Puri pentru a deveni soldat. Grimble (voce Hugo Weaving), o bufniţă boreală, cel care-i păzeşte pe Soren şi Gylfie, le spune că el nu este loial Celor Puri şi îi învaţă cum să zboare. Totuşi, Nyra îi prinde chiar în momentul când merge la Soren să-l convingă să devină soldat.

Grimble se sacrifică apoi pentru a le permite celor două tinere bufniţe să zboare pentru a găsi „Marele Copac din Ga’Hoole” şi să-i avertizeze pe legendarii Gardieni despre planul Celor Puri împotriva lor. Pe parcursul călătoriei lor, ei se întâlnesc cu Twilight (voce Anthony LaPaglia), o mare bufniţă gri, şi cu Digger (voce David Wenham), o bufniţă de vizuină. De asemenea, ei o întâlnesc şi pe dna P., care a părăsit cuibul pentru a-i căuta pe Soren şi Kludd. Cei cinci merg apoi la o Echidnă oracol care le oferă detalii comice, dar exacte, în legătură cu destinaţia lor.

Urmărește online filmul animat Legend of the Guardians The Owls of Ga’Hoole 2010 (Legende din regatul bufniţelor), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Renumitul cineast Zack Snyder îşi face debutul în filmul de animaţie odată cu fantezia plină de aventură “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufniţelor,” inspirat după volumele îndrăgite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufniţelor, vrăjit de poveştile eroice ale tatălui său despre Guardians of Ga’Hoole, o armată de luptători înaripaţi care dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a salva neamul bufniţelor din ghearele Purilor, forţe ale răului. În timp ce Soren visează că într-o bună zi va putea să intre în armata eroilor săi favoriţi, fratele lui mai mare, Kludd, îl ia în derâdere; acesta tânjeşte mai degrabă să vâneze, să zboare liber din creangă în creangă şi să-şi înlocuiască fratele mai mic în inima tatălui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinţe teribile—cei doi fraţi cad din vârful copacului în care-şi aveau cuibul, chiar în ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren să organizeze o evadare spectaculoasă cu ajutorul altor bufniţe tinere şi curajoase. Ele zboară împreună peste mare şi prin zona ceţurilor întunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde îşi au sălaşul legendarii Gardieni—aceştia sunt singura speranţă a lui Soren de a-i învinge pe Puri şi de a salva regatul bufniţelor.

Categorie: Animatie | Adăugat de: DodyGeo™ | Tag-uri: Legend of the Guardians: The Owls o
Vizualizări: 9283 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.1/14
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar