menu
person

Rise of the Guardians 2012 ahQJt4DT04g
[ · Captură ecran ]2015-12-13, 7:22 PM

Vezi filmul animat online Rise of the Guardians 2012 (Cinci Eroi de Legendă), în calitate HD și cu subtitrare în Română.

Server 1

SERVER 2

Cinci eroi de legendă (Rise of the Guardians) este un film american de animație fantastic de aventură de familie 3D din 2012 bazat pe seria de cărţi nepublicate în momentul apariţiei filmului The Guardians of Childhood de William Jozce şi pe un filmul de scurt metraj The Man in the Moon de Joyce și Reel FX. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moş Crăciun), Bunnymund (Iepuraşul de Paşti), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluţă). Peter Ramsey este regizorul filmului, în timp ce Joyce şi Guillermo del Toro sunt producători executivi. Este produs de DreamWorks Animation şi distribuit de Paramount Pictures, având premiera la 21 noiembrie 2012. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticii. CINCI EROI DE LEGENDĂ este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea.

Vezi Rise of the Guardians (2012) online subtitrat

Povestea este centrată asupra lui Jack Frost, cel mai puţin cunoscut dintre gardieni şi în care copiii au cea mai puţină încredere. El este pe cale să se alăture celorlalţi eroi cunoscuţi şi adoraţi de copii, precum Moş Crăciun, Zâna Măseluţă sau Iepuraşul de Paşte. Aleşi de Omul din Lună, Gardienii şi copiii au o legătură foarte puternică, iar cei puţini aleşi sunt acolo să le protejeze cele mai inocente gânduri şi speranţe. Atunci când maleficul Pitch Bogeyman ameninţă să aducă întunericul asupra oamenilor, începând cu insuflarea fricii în sufletele copiilor, Gardienii trebuie să se regrupeze pentru a lupta împotriva lui şi a păstra inocenţa copiilor.

 

Categorie: Animatie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Rise of the Guardians 2013, film online 2013
Vizualizări: 4670 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.4/9
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar