menu
person

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 Vso5o11LuGU
[ · Captură ecran ]2016-11-26, 2:57 AM

SERVER 2

SERVER 3


Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 (Animale fantastice şi unde le poţi găsi), film online subtitrat în Română

În anul 1926, vrăjitorul Newt Scamander (Eddie Redmayne) soseşte în New York pentru un mic popas în drumul său către Arizona. El se întâlneşte cu Mary Lou Barebone (Samantha Morton), o No-Maj (om fară puteri magice) care conduce un orfelinat. Ea îl avertizează explicit despre existenţa şi pericolul pe care-l reprezintă vrăjitorii şi vrăjitoarele. În timp ce o ascultă, un Niffler scapă din servieta magică a lui Newt care se poate expanda şi în interorul căreia se află o mulţime de creaturi magice.

El încearcă să captureze înapoi creatura, dar îl implică fără să vrea pe Jacob Kowalski (Dan Fogler), un No-Maj care-i ia din greşeală servieta lui Newt. Aurora retrogradată Tina Goldstein (Katherine Waterston) îl arestează pe Newt pentru că este un vrăjitor neînregistrat şi îl duce la Congresul Magicienilor din Statele Unite ale Americii (CMSUA) în speranţa că datorită acestei „prăzi” ea îşi va recupera fostul post. Cu toate acestea, Preşedintele Seraphina Picquery şi Aurora Percival Graves, respinge acest caz. Acasă la Jacob, câteva creaturi reuşesc să scape din servieta lui Newt.

Între timp, Percival Graves (Colin Farrell) o abordează pe Credence Barebone (Ezra Miller), o orfană aflata în grija lui Mary Lou, şi se oferă să o scoată din situaţia abuzivă în care se află în schimbul găsirii unei gazde pentru Obscurus, o forţă magică întunecată şi distrugătoare pe care copiii o manifestă pentru a-şi ascunde puterile. Forţa poate fi eliberată în timpul perioadelor de furie sau stres, iar Graves crede că acesta este motivul pentru care se produc diverse fenomene misterioase şi distrugătoare în oraş.

Urmăreşte online filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 (Animale fantastice şi unde le poţi găsi), cu subtitrare în Română şi calitate TS.

Categorie: Aventura | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Vso5o11LuGU
Vizualizări: 18764 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.5/2
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar