menu
person

The Chronicles of Narnia - The Voyage of the Dawn Treader hrJQDPpIK6I
[ · Captură ecran ]2015-01-17, 11:11 PM

Urmăreşte online filmul The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010 (Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


In partea a treia a filmului, Lucy si Edmund Pevensie se intorc in Narnia impreuna cu verisorul lor, Eustace. De data aceasta, Peter si Susan nu vor mai intra in lumea magica a Narnie, pentru ca ei, dupa cum Aslan le-a spus, au crescut, dar vor putea sa-l gaseasca in lumea reala pe el, pe Aslan. Cei trei, Lucy, Edmund si Eustace il vor intalni pe Printul Caspian intr-o calatorie dincolo de mare, la bordul navei regale, The Dawn Treader. In decursul drumului se intalnesc cu dragoni si alte personaje fantastice, dar si cu un grup de razboinici, pana la ajungerea lor la marginile lumii.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010 (Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi), film online HD, subtitrat în Română

La trei ani narnieni de la evenimentele din Prince Caspian, Lucy şi Edmund Pevensie locuiesc împreună cu enervantul lor văr, Eustace Scrubb, până când se va termina războiul. Edmund este încă prea tânăr pentru a se înrola în armată. Acasă la vărul lor, un tablou cu o corabie pe ocean îi transportă pe toţi trei într-un ocean din Narnia. Ei sunt salvaţi de către Caspian, care conduce corabia Dawn Treader, şi îi invită să pornească împreună cu el într-un voiaj pentru a salva cei şapte Lorzi ai Narniei pe care i-a izgonit unchiul său Miraz.

În Lone Islands, acolo unde oamenii sunt vânduţi pe post de sclavi, Caspian şi Edmund sunt capturaţi şi întemniţaţi, în vreme ce Lucy şi Eustace sunt vânduţi drept sclavi. Caspian se întâlneşte cu unul dintre cei şapte lorzi (Lord Bern), care-i dezvăluie faptul că sclavii nu sunt vânduţi, ci sacrificaţi unei misterioase ceţi de culoare verde. Ei sunt apoi salvaţi de către echipajul lor, iar Bern, care devine noul guvernator, îi oferă lui Caspian o sabie, una dintre cele şapte oferite fiecărui lord de către Aslan.

Pe o altă insulă, Lucy este rapită de invizibilul Dufflepuds şi este obligată să intre în conacul magicianului Coriakin pentru a găsi o vrajă a vizibilităţii. Coriakin încurajează echipajul să se apere de ceaţă folosindu-se de cele şapte săbii ale lorzilor pe care să le aşeze pe Masa lui Aslan de pe insula Ramandu, însă îi avertizează că sunt pe cale să fie puşi unor încercări extrem de dificile.

Categorie: Aventura | Adăugat de: Matrix | Tag-uri: The Chronicles of Narnia - The Voya
Vizualizări: 2722 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Evaluare: 4.6/7
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar