menu
person

Awakenings – Revenire la viaţă JAz-prw_W2A
[ · Captură ecran ]2016-01-08, 7:29 PM

Urmăreşte online filmul Awakenings – Revenire la viaţă (1990), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Awakenings – Revenire la viaţă (1990), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1969, Dr. Malcolm Sayer (Robin Williams) îşi dedică timpul lucrând la un spital din The Bronx. După ce a lucrat intens cu pacienţii catatonici care au supravieţuit epidemiei de encefalită letargică din anii 1917-1928, Sayer descoperă că anumiţi stimuli vor reacţiona dincolo de stadiile pacienţilor catatonici; acţiuni precum prinderea unei mingi, ascultarea unei melodii cunoscute sau simpla atingere umană au fiecare efecte unice asupra anumitor pacienţi şi oferă o frântură din lumea lor. Leonard Lowe (Robert De Niro) se dovedeşte a fi un pic mai dificil, însă Sayer descoperă că acesta poate comunica folosind o placă Ouija.

După ce participă la o lectură în cadrul unei conferinţe ce are ca temă medicamentul L-Dopa şi este foarte lăudat datorită succesului pe care-l are asupra pacienţilor ce suferă de boala Parkinson, Sayer crede că medicamentul cu pricina ar putea să fie descoperirea pe care o aştepta în privinţa pacienţilor săi. Un experiment pe care-l realizează Sayer oferă nişte rezultate uluitoare: Leonard se trezeşte total din starea sa catatonică!

Acest succes îl face pe Sayer să ceară finanţare din partea donatorilor pentru ca toţi pacienţii aflaţi în stare catatonică să poată primi tratamentul minune şi să fie „treziţi” din nou la realitate. Între timp, Leonard se adaptează noii sale vieţi şi devine ataşat romantic de Paula (Penelope Ann Miller), fiica unui alt pacient de la spital. Leonard începe şi să îşi dorească să scape de statutul de pacient şi să fie liber să plece oricând vrea, aşa că iscă o revoltă pentru ca dorinţele sale să se facă mai bine auzite de Sayer şi administraţia spitalului.

Categorie: Biografie | Adăugat de: DodyGeo | Tag-uri: Revenire la viata film online, Awakenings online subtitrat, Revenire la viata, Awakenings film online, Awakenings, Revenire la viata online subtitrat
Vizualizări: 1716 | Descărcări: 0 | Evaluare: 4.7/3
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar